≫ 

Megan Markl za svoj rođendan nosila dve ogrlice koje su svima privukle posebnu pažnju

- Moj je 40. rođendan i imam ideju... - rekla je Megan

  • 1
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl javila se iz svog luksuznog doma u Kaliforniji i razgovarala je videopozivom s glumicom i komičarkom Melisom Mekkarti o svom novom projektu.

Tokom razgovora pažnju su privukle Meganine dve dizajnirane ogrlice koje kriju posebno značenje. Predstavljaju horoskopske znakove njene dece, sina Arčija, koji je rođen u znaku Bika i ćerku Lilibet, koja je rođena u znaku Blizanaca.

Ogrlice je dizajnirao Logan Holouel, a dostupne su u varijanti od 14-karatnog zlata i dijamanata ili belih safira. Kako piše "Page Six", ogrlica posvećena Arčiju košta 1.600 dolara, a cena ogrlice posvećene ćerki je 1.785 dolara.

Meganin novi projekat je mentorstvo poznatih kako bi pomogli ženama koje su u potrazi za poslom nakon što su ga izgubile tokom pandemije.

- Moj je 40. rođendan i imam ideju. Budući da sam napunila 40 godina, tražim od 40 svojih prijatelja da daju 40 minuta svog vremena za mentorstvo ženama koje su u potrazi za poslom - objasnila je Megan.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA