≫ 

Fanovi uvereni da je Kajli Džener trudna: Pomno prate svaki njen potez, pa je "ulovili"

Kajli je od javnosti krila i prvu trudnoću

  • 1
Kajli Džener i Travis Skot Kajli Džener, Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijadreka na svetu, Kajli Džener, nakon što je nedavno proslavila 24. rođendan, podgrejala je glasine i nagađanja da je ponovo u drugom stanju i da to pokušava da sakrije, kao i kada je bila trudna sa ćerkicom Stormi.

Kajli na Instagramu ima 257 miliona pratilaca koji već neko vreme nagađaju da je ona u drugom stanju. jer ne objavljuje slike svoje figure, a nakon rođendana, kada je podelila stare fotografije i, kako izgleda, nije bilo slavlja, podgrejala je ove glasine.

Na društvenim mrežama nema fotografija sa Kajlinog rođendana, a niko od prijatelja i članova porodice nije objavio fotku nje ili s njom, a na dan rođendana Kajli je na Instagramu podelila stare slike.

Devojka na TikToku primetila je da je na društvenim mrežama objavljen video gde se vidi da Kajli ima zelene nokte, dok je isti taj dan na rođendanskoj fotki imala bele, navodeći da je čudno da je na dan proslave radila nokte.

Obožavateljka najmlađe milijarderke na svetu primetila je i da Kajlina najbolja drugarica Stejsi nije objavila fotku sa rođendana ili bar zajedničku sliku sa okupljanja, a poznato je da se ne razdvajaju i da svakodnevno objavljuju kadrove na mrežama.

Podsetimo, kada je bila trudna sa ćerkicom Stormi, koju je dobila sa reperom Trevisom Skotom, Kajli je to krila. Nije se pojavljivala u javnosti u poodmakloj trudnoći, na mrežama je objavljivala stare fotografije ili samo svoje lice, što je slučaj i sada.

Da li je Kajli ponovo u drugom stanju i to pokušava da sakrije od javnosti, ostaje da vidimo, pošto se ovim povodom nije oglašavala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA