≫ 

Oproštaj poznate pevačice od 10 miliona ljudi sa Instagrama: Šest meseci nije imala dan bez bolova

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom - poručila je Džesi

  • 0
Jessie J, Džesi Džej Džesi Džej / Foto: Instagram/jessiej

Džesi Džej (33) objavila je da se na neko vreme povlači sa društvenih mreža zbog zdravstvenog stanja, a svoj oproštaj podelila je sa 10 miliona fanova koji je prate na Instagramu.

Naime, Džesi se već šest meseci bori s Meinerovom bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha, koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluvosti.

O svom stanju Džesi je progovorila sredinom avgusta, kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem, iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je tad, između ostalog, i dodala da se trudi da bude pozitivna.

U poslednjoj objavi je ipak obavestila fanove da će se povući s društvenih mreža, sve dok joj ne bude bolje.

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - napisala je uz fotografiju na kojoj peva.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by J E S S I E J (@jessiej)

Video: Pevačica na nastupu pred svima otkrila strašnu istinu: Nikada neću biti majka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA