Zaboravite na "kamenog" Vina Dizela: Žene širom sveta gledaju u njegove nove fotke i plače im se

Glumac je nekada važio za muškarca koji ima idealnu građu i telo

  • 8
Vin Dizel, Diesel Vin Dizel / Foto: Profimedia/BACKGRID/SplashNews.com

Holivudski glumac Vin Dizel (54) "uhvaćen je" kako uživa u Portofinu u Italiji na jahti, ali je tom prilikom uspeo sve da iznenadi jer niko nije očekivao da će ga videti u ovako opuštenom izdanju.

Naime, glumac se baškario i pušio tompus, ali je u prvom planu bio stomak koji je nadut i bez trbušnjaka sa kojima smo navikli da vidimo Dizela.

On se šetkao na jahti u kupaćem kostimu i delujekao da nije mnogo mario za parace koji su ga fotografisali, niti se trudio da se sakrije.

Ranije je, prilikom razgovora za američke medije, rekao da na kratko prestaje strogom zdravom ishranom i vežbanjem između uloga jer je udaljen od kamere i nije ga briga.

Dizel je takođe priznao da je uspeo da se otarasi razmišljanja o negativnim komentarima o svom telu, jer se njegovo obično izvajano telo već godinama hvali, pa je izjavio kako "decenijama ima najbolju građu u Njujorku".

Ipak, dok Vin uživa potpuno "opušten" u Portofinu, njegova koleginica Demi Mur pozirala je takođe na jahti, i tom prilikom izazvala gomilu pozitivnih reakcija. 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj skače, reklo bi se od sreće, dok na sebi ima bikini.

"Predivna si", "Izgledaš odlično", "Obožavam te, Demi", "Jako lepa žena", samo su neki od komentara. Demi nije otkrila gde se trenutno nalazi i odmara.

Glumica koja uskoro puni 59 godina, pokazala da i dalje izgleda kao kada je bila u trećoj deceniji života.

Pomenuta fotografije Vin Dizela i Demi Mur pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA