≫ 

Fan nasrnuo na Bena i Dženifer da napravi selfi: Aflek odgurnuo obožavatelja da zaštiti dragu

Aflek je odgurnuo muškarca od Dženifer, dok se pevačica povukla iza glumca

  • 0
Ben Aflek i Dženifer Lopez , Ben Affleck and Jennifer Lopez

Ben Aflek, Dženifer Lopez, Foto: Tanjug/AP

Ben Aflek (49) bio je prisiljen da obuzda nasrtljivog obožavaoca na aerodromu u Veneciji koji je silno želeo da napravi selfi sa glumcem i njegovom djevojkom, Dženifer Lopez (52).

Pri izlasku iz Venecije nakon godišnjeg filmskog festivala u gradu, glumac je fizički blokirao obožavaoca bez maske koji se previše približio pokušavajući da se fotografiše sa parom.

Aflek je odgurnuo muškarca od Dženifer, dok se pevačica povukla iza glumca. Ubrzo je njihov telohranitelj istupio, uhvatio obožavaoca za leđa i odgurnuo ga dalje od slavnog para.

Podsetimo, "Bennifer", kako su ih mediji prozvali na početku veze, je obnovio svoju romansu nakon što je Dženifer ostavila nekadašnjeg sportistu Aleksa Rodrigeza. Njihov prvi službeni izlazak u javnosti je bio u petak na Venecijanskom festivalu.

Pevačica je nosila belu haljinu dizajnera Georgesa Hobeika iz kolekcije za jesen 2021. godine, koju je upotpunila sa Kartierovom dijamantskom ogrlicom. Aflek je nosio klasični crni smoking sa leptir mašnom.

Kako je Ben odbranio Dženifer od fana, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA