≫ 

Bizarno izdanje Kim Kardašijan na prestižnoj Met Gali: Svi bruje o tome ko joj je bio pratnja

Na ovogodišnjoj Met Gali nije pokazala ni komadić kože, baš kao ni njena misteriozna pratnja čiji je identitet kasnije otkriven

  • 4

Nakon više od godinu dana pauze, zbog pandemije korona virusa, u njujorškom muzeju Metropolitan održana je Met Gala.

Prestižni modni događaj koji tradicionalno organizira časopis Vogue okupio je brojna slavna lica iz sveta mode i showbiznisa, ali se u masi istakla i najpoznatija silueta na svetu - Kim Kardašijan (40).

Sve je stalo kada se pojavila na crvenom tepihu u neprepoznatljivom izdanju - potpuno "zavijena" u crno, dok su je odavale isključivo njene slavne obline. Za razliku od golišavih izdanja na koja smo navikli, Kim ove godine nije pokazala ništa od kože, pa ni lice.

Svet je brujao o tome ko je njena pratnja, odnosno koja misteriozna osoba se krije ispod crnih krpica.

Iako su svi ispočetka mislili da je Kim na događaj došla s uskoro bivšim suprugom Kanjeom Vestom, ispostavilo se da je reč o modnom dizajneru Demni Gvasaliji, kreativnom direktoru brenda Balenciaga čije su kreacije oboje nosili.

Inače, Kim je zbog bizarnog kostima postala i predmet podsmeha na društvenim mrežama, gde je mnogi upoređuju sa bićima iz tame iz filmova o Hariju Poteru.

Zanimljivo je da se u sličnom izdanju nedavno pojavila i na jednom događaju u susret Met Gali. Tada je od glave do pete nosila crnu kožu, takođe pokrivajući lice.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

Video: Džej Lo objasnila dekolteom i butkom, providne Kendal i Irina, a ko je došao bez gaćica na Met Galu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA