Iz britanske vlade oštro o izjavama Niki Minaž o vakcini protiv korona virusa: Oglasio se i Džonson

- Biti vakcinisan bio je uslov za prisustvovanje ovonedeljnom glamuroznom njujorškom modnom događaju Met Gala - rekla je Niki, te dodala da radi svoja istraživanja o vakcinama

  • 1
Nicki Minaj, Niki Minaž

Niki Minaž Foto: Profimedia/Abaca Press

Profesor i glavni medicinski službenik Velike Britanije Kris Viti kaže da bi reperka Niki Minaž trebalo da se postidi nakon što je na Tviteru objavila nepotkrepljenu informaciju o čoveku koji se vakcinisao protiv korona virusa, a potom navodno postao impotentan.

Minaž je, naime, podelila priču o rođaku na Trinidadu koji se odbio da se vakciniše jer je njegov prijatelj primio vakcinu, postao je impotentan i otekli su mu testisi.

Govoreći na konferenciji za novinare, profesor Viti, razjasnio je neke stvari.

- Postoje brojni mitovi koji cirkulišu, od kojih su neki očito smešni - rekao je novinarima i dodao:

- Neki mitovi su jasno osmišljeni samo da bi uplašili ljude. Ovo je jedan od njih.

Rekao je i da postoje ljudi koji pokušavaju da obeshrabre druge ljude da uzmu vakcinu koja bi mogla da im spasi život ili da ih spreče da nanesu sebi povrede.

- Mnogi od ovih ljudi, nažalost, žele da opovrgnu istinu o korona virusu Prema mom mišljenju, oni bi trebalo da se postide - rekao je on.

U raspravu o rep zvezdi upleten je i premijer Boris Džonson nakon što je Niki sa milionima pratilaca na Tviteru otkrila da još nije vakcinisana.

- Biti vakcinisan bio je uslov za prisustvovanje ovonedeljnom glamuroznom njujorškom modnom događaju Met Gala - rekla je Niki, te dodala da radi svoja istraživanja o vakcinima.

Džonson je mucao kako "nije toliko upoznat s deliima Niki Minaž" koliko bi verovatno trebalo da bude.

Umesto toga, rekao je da radije sluša drugu ženu istog imena, "superzvezdu - doktorku opšte prakse" Niki Kanani, koja je intenzivno uključena u vladinu kampanju vakcinisanja.

Državni sekretar za zdravstvo i socijalnu zaštitu Velike Britanije, Sadžid Džavid rekao je u sredu da ne želi da pridaje značaj  komentarima, te pozvao javne ličnosti da budu odgovorne kada se oglašavaju.

U galeriji u tekstu pogledajte fotografije Niki Minaž.

Video: Pevačica Lejdi Gaga otpevala nacionalnu himnu na Kapitolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • inso

    16. septembar 2021 | 19:07

    Djokovic car, nije se vakcinisao. Dobro dosla u klub Niki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA