≫ 

Preminuo čuveni Stenford iz serije "Seks i grad"

Proslavio se kao prijatelj Keri Bredšo

  • 0
Willie Garson, Vili Garson Foto: Tanjug/AP

Poznati glumac Vili Garson, domaćoj publici poznat kao Stenford Blač iz serije "Seks i grad", preminuo je u 57. godini.

Igrajući prijatelja Keri Bredšo, Vili Garson je osvojio srca obožavalaca popularne serije, koja je prvi put emitovana 1998. godine i trajala šest sezona. Garson se takođe pojavio u pratećim filmovima, Seks i grad i Seks i grad 2, piše britanski Gardijan.

Nedavno je reprizirao ulogu agenta za talente u nastavku TV serije, naslovljenom And Just Like That, koja je trenutno u produkciji.

Podaci o uzroku Garsonove smrti nisu zvanično objavljeni, ali Majkl Patrik King, izvršni producent serija Seks i grad i And Just Like That u utorak je u saopštenju naveo da je Garson bio bolestan.

- Porodica serije Seks i grad izgubila je svog člana. Naš neverovatni Vili Garson. Njegov duh i predanost zanatu bili su prisutni svaki dan na snimanju And Just Like That. Davao je sve od sebe – čak i dok je bio bolestan. Svima će nedostajati. U ovom tužnom, mračnom trenutku teši nas sećanje na njegovu radost i svetlost - rekao je King.

Povodom tužne vesti oglasila se i kompanije HBO: „Vili Garson je bio u životu, kao i na ekranu, predan prijatelj i svetlo za sve u svom univerzumu. On je stvorio jednog od najomiljenijih likova HBO panteona i bio je član naše porodice skoro 25 godina. Izuzetno nas je rastužila vest o njegovoj smrt i izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i voljenima“.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA