≫ 

Slavnu glumicu napali zbog botoksa, a istina koja se krije iza estetskih zahvata nije nimalo prijatna

- To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja - otkrila je Ešli

  • 2
Ešli Džad, Ashley Judd Foto: Shutterstock, Instagram/ashley_judd

Holivudska zvezda Ešli Džad (52) našla se na meti osuda zbog njenog lica koje je dosta promenjeno nakon silnih botoksa. Američka glumica je objasnila zašto je u toj meri radila korekcije na licu.

Ešli su kritikovali zbog natečenog lica, naročito kada se u februaru prošle godine pojavila u videu snimljenom za potrebe kampanje njene prijateljice i američke senatorke Elizabet Voren.

Usledili su komentari fanova, koji su zaključili kako je preterala sa estetskim zahvatima.

"Šta je nekada predivna Ešli Džad uradila sama sebi? Dragi Bože, natečena je", "Čuo sam za plastične operacije, ali ovo mi je neka novost, ajoj", "Šta se dođavola dogodilo sa licem Ešli Džad", neki su od komentara ispod fotografija na Instagramu.

Zbog žestokih kritika upućenih njoj, Ešli je odlučila da se suoči sa svojim kritičarima na društvenim mrežama, pa je otkrila kako se više od četiri meseca borila sa nesnosnim migrenima, zbog kojih je bila prisiljena da prestane sa vežbama i da je botoks počela da uzima kao lek.

- Ono šta ja znam je da bolujem od migrena, više od godinu dana. To je treća najraširenija bolest na svetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja.

- Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Treba da bude sramota biti one koji izvrću moje reči - poručila je glumica.

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onim danas.

- Ono što znam je da su me mizoginisti na Tviteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre gojenja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića - istakla je Ešli i dodala:

Progovorite u svakom slučaju. Gađaće vas strelama, ali vaš glas i telo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte Ešline stare i nove fotografije.

Video: Od tekstova Boba Dilana, do raskid pisama Britni Spirs: Muzička aukcija za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    24. septembar 2021 | 13:33

    Pa kad nemaju kafetin...😂 🙄

  • Nels

    24. septembar 2021 | 22:36

    U onolikoj Americi ne postoji lek za migrenu?! Botoks za migrenu?????? Svasta! Pa jeftinije joj bilo da dodje do nas, svakog srbina boli glava svakog dana, mi kafetine, anbole, aspirine i sl. gutamo kao bombonice, dobila bi paletu bombonica pa da bira...eeee Ešli,Ešli....🤨🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA