≫ 

Madonina ćerka izdominirala u Rijaninoj kolekciji: Svi kažu da ima "mačije oči"

Lurdes je na modnoj pisti debitovala 2018. na Njujorškoj nedelji mode

  • 5
Moda Nedelja mode Njujork Metropoliten muzej Met Gala Foto: Tanjug/AP

Madonnina ćerka Lurdes Leon (24) jedno je od lica Rijanine nove modne kampanje Savaž Ks Fenti. Sindi Kraford i Emili Ratajkovski pozirale su s njom u Rijaninim komadima.

Rijaninatreća kolekcija se ekskluzivno prikazuje na Amazon Primeu, a Lurdes je najavila nizom vrućih fotki na svom Instagram profilu. Pozirala je u grudnjaku od lateksa, ogrtaču i čizmama-

- Prekrasna si, Lourdes. Imaš majčine oči - komentarisao je jedan od njezinih pratitelja ispod objave, a i ostali su za njen atraktivni izgled imali samo reči hvale.

Lurdes je na modnoj pisti debitovala 2018. na Njujorškoj nedelji mode, a već je jednom bila i model za donje rublje. Pozirala je u gaćicama za liniju Parade k Juici Couture, a pojavila se i u kampanjama za Svarovski i Mark Džejkobsa.

Ovoga leta je osvanula na naslovnoj strani Voga zajedno s kolegicama s piste Điđi Hadid i Kajom Gerber. Nedavno je podigla prašinu kada se pojavila na Met Gali neobrijanih pazuha.

Video: Kim lopov, morbidne oči, zlatni vitez, mač i šiške ispod miške: Najbizarniji stajlinzi sa Met Gale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA