≫ 

Sramotno kršenje njenih prava: Otkriven bizaran način na koji je otac kontrolisao Britni Spirs

- Nadgledanje Britnine komunikacije, naročito komunikacije između advokata i klijenta, predstavlja sramotno i šokantno kršenje njenih prava na privatnost i građanskih sloboda - rekao je Metju

  • 2
Britni i Džejmi Spirs Foto: Instagram/britneyspears, Profimedia/Splash

U petak, 24. septembra, premijerno je prikazan dokumentarac "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears", koji je izneo nove detalje o odnosu pop princeze Britni Spirs sa ocem Džejmijem Spirsom, piše Page Six.

U pomenutom filmu tvrde da je Džejmi imao toliko veliku kontrolu nad životom svoje ćerke, da joj je čak nadzirao i tekstualne poruke, telefonske pozive, kao i istoriju pretraživanja na internetu.

Pomenute tvrdnje izneo je Aleks Vlasov, koji je radio u sigurnosnom timu pevačice od 2012. do 2021. godine.

Upravo je od njega Džejmi tražio da stavi roditeljski nadzor na Britnin mobilni telefon.

- Britni je htela da nabavi Ajfon i to je bila ogromna stvar za njih. Svi su bili zabrinuti. Moj šef mi je prišao i pitao me postoje li neke usluge praćenja na Ajfonu za koje znam. Pitao sam ga kako to misli, pa je on rekao: "Pa, roditeljski nadzor. Postoji li način na koji se može staviti roditeljski nadzor na Ajfon?". Tada mi je šef objasnio da nadziru njenu komunikaciju putem mobilnog, radi njene vlastite sigurnosti i zaštite - ispričao je Aleks Vlasov.

Tvrdili da je nadzor mobilnog zbog njene sigurnosti

Vlasov tvrdi da ga je zahev šefa Edana Yeminija jako uznemirio, te da je odmah pitao da li jezakonito nadzirati njen telefon.

- Edan je rekao da je sud toga svestan. I Britnin advokat je toga svestan. Ovo je zbog njene sigurnosti. To je radi njene zaštite - prepričao je Aleks reči svog šefa.

Potom je Robin, član Britninog menadžerskog tima, došao na ideju da se na Ajped prijave sa istim iCloudom kojim se Britni prijavljuje na svom mobilnom i tako bi se mogla videti sva njena aktivnost - od poruka, poziva, beleški, fotografija do istorije pretraživanja.

Reagovao i pevačicin novi advokat

Vlasov kaže da je tim upravo tako i nadzirao njenu komunikaciju. Taj Ajped pomoću kog su sve nadzirali čuvao se u sefu.

- Njihov razlog praćenja je bio traženje lošeg uticaja, mogućih nezakonitih aktivnosti koje bi se mogle dogoditi, ali i nadziranje razgovora s njenim prijateljima, majkom, advokatom - rekao je Vlasov.

U dokumentarcu se napominje da bi nadziranje poruka bez saglasnosti druge strane moglo predstavljati kršenje zakona u Kaliforniji, gde živi Britni, te da nije jasno da li  je sud uistinu znao za ovo. Advokatica pevačicinog oca, Vivijan Li Toren, tvrdi kako su te radnje preduzete uz znanje i pristanak Britni, njezog advokata i/ili suda, prenosi Index.hr.

Britnin novi advokat Metju Rozengart takođe je progovorio o ovoj situaciji.

- Nadgledanje Britnine komunikacije, naročito komunikacije između advokata i klijenta, predstavlja sramotno i šokantno kršenje njenih prava na privatnost i građanskih sloboda - rekao je Metju.

Video: Britni u leopard kombinezonu šokirala plesnim pokretima: Ova mačkica voli da grize

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. septembar 2021 | 02:43

    Pa britni i ima mozak malog razmaženog derišta tako da kontrola nije loša ideja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA