≫ 

Kejti Prajs hitno hospitalizovana! Vozila pijana i bez dozvole, preti joj i zatvorska kazna

Vozačku dozvolu je trebalo da dobije ponovo tek 13. oktobra ove godine

  • 1
Katie Price Printskrin: Youtube

Britanska starleta Kejti Prajs, kojoj je zabranjeno da vozi, trenutno se nalazi u bolnici nakon udesa koji je imala u ponedeljak, 27. septembra.

Policija je na licu mesta uhapsila 43-godišnju rijaliti zvezdu zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola i sada joj preti zatvorska kazna, ako bude optužena i proglašena krivom.

Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo donije tek 13. oktobra ove godine.

- Kejti je izvrnula automobil i bila je u lošem stanju kada je stigla policija. Ona je sada u bolnici i svi su očajnički zabrinuti za nju - ispričao je jedan svedok.

Iz policije su rekli da su u utorak, 28. septembra, oko 6.20 časova reagovali na izveštaje o sudaru jednog vozila.

- Žena, 43 godine, uhapšena je zbog sumnje da je upravljala vozilom dok je bila iznad dozvoljene granice za alkohol i droge, i prevezena je u bolnicu na pregled - saopšteno je.

Bolničari su potvrdili da su pozvani na ranojutarnji sudar i odveli jednu osobu u bolnicu.

Do nesreće je došlo samo nekoliko sati nakon što je progovorila o svojim poteškoćama u vezi sa posetom sinu Harviju pošto nije mogla da sedne za volan.

Kejti je očekivala da će dobiti nazad vozačku dozvolu još u aprilu, ali joj je zabranjena narednih šest meseci. Majka petoro dece odslužila je 18-mesečnu kaznu nakon što je zadržala identitet vozača njenog roze Rendž Rovera tokom sudara.

Video: Proslavila se po dizajniranoj vagini od 14.400 evra, a sada je dala još više para da liči na lutku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    28. septembar 2021 | 17:29

    Занимљиво ! Код нас Дарко Лазић возећи под дејством алкохола а током периода кад му је било забрањено управљање моторним возилом ( због ранијих прекршаја) изазове саобраћајну несрећу и ником ништа. Још се лечио о трошку грађана. Почињем да верујем да нас свет не мрзи без разлога ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA