≫ 

Nakon bolnih tragedija 10 godina je bio sam, a onda je zavoleo ženu koja zbog izgleda trpi surove uvrede

Kijanu i Aleksandra godinama su bili dobri prijatelji i saradnici pre nego što su se upustili u ljubavnu vezu

  • 7
Keanu Reeves, Kianu Rivs Kijanu Rivs; Foto: Tanjug/AP

Kijanu Rivs (57) ima zanimljivu ljubavnu priču koju deli sa svojom izabranicom, Aleksandrom Grant.

Američki glumac, po mnogo čemu je poseban i drugačiji od svojih holivudskih kolega, a prvenstveno po skromnom načinu života kojim je odlučio živeti, zbog čega slovi kao mnogima omiljena zvezda.

Takvu je odluku doneo nakon što su mu život obeležile brojne tragedije, a loše su se vesti ređale jedna za drugom, sve dok 2019. godine nije upoznao umetnicu Aleksandru Grant (48) , koja mu je vratila veru u dobro i ljubav.

Kijanu i Aleksandra godinama su bili dobri prijatelji i saradnici pre nego što su se upustili u ljubavnu vezu, koju su potvrdili 2019. godine, i to nakon što su se neko vreme skrivali od javnosti.

Za Kijanua to nije bilo nimalo iznenađujuće, s obzirom na to da je obično bio tajanstven oko svog ljubavnog života. On je pre veze sa Aleksandrom, bio je čak deset godina sam.

No, deluje da mu je dosta skrivanja, pa se sve češće pojavljuje u javnosti sa Grant. Par se ne skriva pred objektivima paparaca.

Aleksandra je u jednom od intervjua za magazin Vogue istakla kako su je fascinirale reakcije okoline nakon što se pročulo za njenu vezu sa slavnim glumcem i dodala kako su obožavaoci bili oduševljeni što je sa njom, a ne nekom mlađom manekenkom ili glumicom.

Pojedini misle da je Aleksandra starija od njega, a u stvari je obrnuto.

Naime, pojavljuju se komentari da je Grant prestara za njega , a zapravo je Kijanu devet godina stariji od nje. Među tim komentarima ima i brojnih uvreda na račun njenog izgleda, ali ona ih stoički podnosi.

- Ja sam visoka žena sa belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge - našalila se jednom prilikom Aleksandra.

Pre nego što je sa njom pronašao sreću, Kijanu godinama nije bio u vezi zbog tragedije koju je doživio 90-ih godina, kada je bio u vezi s pokojnom glumicom Dženifer Sajm, koju su proslavile uloge u filmovima Dejvida Linča.

Kada se ovom paru 1999. godine rodilo mrtvorođeno dete, Ava, to ih je emocionalno uništilo. Mnogi veruju da su zbog te tragedije ubrzo i raskinuli. Godinu dana kasnije, Dženifer je poginula u 28 godini u teškoj saobraćajnoj nesreći. Kijanu je prestao neko vreme rad na nastavku franšize Matriks, jer je bio skrhan bolom zbog gubitka bivše partnerke.

Kijanuov život ni u detinjstvu nije bio nimalo lak. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre, te su ih odgajali baka i deka. Kijanuova majka se posvetila svom ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Zvezda "Matriksa" pohađala je tri različite srednje škole, ali na kraju, nije uspeo da završi školovanje. Razlog su bili njegova borba sa disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala teška porodična situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, ali zbog povrede je morao odustati od njega.

Ipak, spas je pronašao u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima kao što su "Brzina", "Matrix", "Kuća na jezeru", "Džon Vik" i mnogi drugi.

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zastrašujuće!

    1. oktobar 2021 | 20:44

    Dolazi vreme tj. vec je doslo, da te napadaju i vređaju zbog normalnog i prirodnog izgleda. Ko je izoperisan, on je super...

  • Gm

    1. oktobar 2021 | 20:31

    Izgled uopste nije presudan.

  • Aaaa

    1. oktobar 2021 | 19:29

    Jedan od omiljenih glumaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA