≫ 

Pomirili se Kim Kardašijan i Kanje Vest? Kada su shvatili da su "uhvaćeni" nije im bilo svejedno

Starleta i reper podgrejali su glasine da su ponovo u ljubavi

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest

Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen bivši partner, reper Kanje Vest uhvaćeni su zajedno ispred jednog restorana u Malibuu, čime su podgrejali glasine da su ponovo zajedno.

Kim i Kanje izgledali su opušteno, kao da je sve u redu, te kao da poslednjih meseci svetski mediji ne bruje o njihovom razvodu i lošim odnosima.

Kardašijanka i Kanje uslikani su pri izlasku iz restorana, a sudeći po njihovom izrazu lica i reakciji, nimalo im se nije dopalo što su "uhvaćeni". Reper je bio u crnoj kombinaciji, dok se Kim doterala za ovaj izlazak.

Njihove fotografije zbunile su mnoge budući da se par rastao početkom godine, kao i jer su kružile glasine da im je brak pukao zbog reperove prevare, što je on i "priznao" u svojoj novoj pesmi.

Kao razloge razvoda, Kim je navela da joj smeta što se reper često seli iz države u državu, kao i da ćeli da sebi pruži priliku da konačno bude ponovo srećna.

- Jednostavno, ne mogu više ovako. Ne znam zašto dopuštam samoj sebi da budem na istom mestu gde sam zaglavila pre nekoliko godina. On se svake godine seli u drugu državu, a ja se moram truditi da nas držim na okupu i odgajam decu. Ali priznajem, on je divan otac i napravio je neverovatan posao - otkrila je Kim nedavno.

- Jednostavno mislim da zaslužuje nekoga ko će ga podupirati u svakom njegovom koraku i pratiti ga gde on želi pa makar to bila i selidba. Ja jednostavno ne mogu. Osećam se kao promašaj. Ovo je moj treći brak i osećam se kao gubitnik. Želim napokon da budem srećna - rekla je Kardašijanka tada.

Inače, par je zajedno proveo sedam godina, a iz ove ljubavi dobili su ćerke Nort i Čikago, kao i sina Sejnta.

Video: Kim lopov, morbidne oči, zlatni vitez, mač i šiške ispod miške: Najbizarniji stajlinzi sa Met Gale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA