Glumica pila tablete zbog operacija: Išla sam na zahvate i ništa mi nije pomoglo

Džejmi je otkrila razlog zbog kojeg je prvi put otišla na estetsku operaciju

  • 2
Džejmi Li Kertis

Džejmi Li Kertis Foto: Profimedia

Glumica Džejmi Li Kertis (62) pričala je o opasnostima plastične hirurgije i idealima lepote koji se nameću na društvenim mrežama.

Kako kaže Džejmi, fileri i filteri samo uništavaju lepotu.

- Današnji trend filera, operacija i opsesija filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili svoj izgled Zumu jednostavno briše generacije i generacije lepote - smatra Džejmi.

Glumici se nisu dopale čari estetske hirurgije, iako je bila konzument istih.

- Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti. Probala sam plastičnu hirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na tablete Vikodin. Sada sam čista pune 22 godine - rekla je Džejmi.

Glumica je i ranije govorila da je bila zavisna od tableta i pića. Tablete je počela da pije upravo nakon operacije kojoj se podvrgla, i to sve zbog komentara jednog kamermana da ima podbule oči na setu.

- Prirodno imam natečene oči. Ako pogledate moje fotografije iz detinjstva, izgledam kao da nisam spavala. Uvek sam bila takva. Snimali smo scenu u sudnici, sa visoko postavljenom fluorescentnom rasvetom. Ja sam stupila na set, a kamerman je rekao: "Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbule".

- Bila sam prestravljena i tako posramljena da sam nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju kako bih uklonila vrećice - ispričala je Džejmi.

- Išla sam na liposukciju, stavljala sam botoks... I znate šta? Ništa od toga mi nije pomoglo - rekla je Džejmi jednom prilikom za strane medije.

Ona je dodala da društvene mreže koristi samo kako bi prodala neki proizvod i istakla ono što je bitno, piše časopis Fast Company.

Podsetimo, Džejmi je igrala u franšizi "Noć veštica".

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA