≫ 

Bivša Spajsica se već pet nedelja bori sa korona virusom: "Sklupčana sam u krevetu"

Melani je rekla i da korona virus nije šala, ali da je u ovom teškom vremenu barem zahvalna na platformi za gledanje filmova, Netfliksu

  • 0
Mel Bi, Melani Braun Mel Bi Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša Spajsica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi (46) požalila se pratiteljima da ni nakon pet nedelja nije uspela da preboli korona virus.

Pevačica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je podsećaju na idilu i uživanciju dok nije bila bolesna.

- U glavi sam na Maldivima. Kako predivno mesto, kristalno čisto more i moje razmaženo ponašanje u vili nazvanoj po meni. Ali u stvarnosti, sada sam sklupčana u krevetu i pokušavam da prebolim kovid - napisala je Mel Bi.

U nastavku je dodala da korona virus nije šala, ali da je u ovom teškom vremenu barem zahvalna na platformi za gledanje filmova, Netfliksu.

"Žao nam je što to čujemo, želimo ti brz oporavak", "Jaka si, izdržaćeš ti ovo i bićeš kao nova", pisali su joj fanovi ispod objave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb)

Pevačica ima tri ćerke, najstariju Feniks Či (22) je dobila u braku s Džimijem Gulzarom, Endžl Iris (14) s Edijem Marfijem, i Medison (10) sa Stivenom Belafonteom, u braku koji joj je "preseo" jer ju je suprug zlostavljao.

- Bila sam u desetogodišnjem braku. Ne baš najljepšem braku. Postala sam izolovana od prijatelja i porodice, izgubila sam samopouzdanje, a skoro da sam izgubila i život.

- Mislila sam da je moja krivica, da sam glupa i da ne postoji prisilna veza. Emocionalno zlostavljanje epidemija koja pogađa mnogo ljudi i "sramota" zbog toga patite u tišini. Više se ne stidim - priznala je Mel Bi ranije.

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA