≫ 

Zbog ovog stajlinga za Kim kažu da je "očerupala pticu": "Izgledaš kao flamingo"

Kardašijanka stajlingom nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 2
Kim Kardashian Kardašijan

Kim Kardašijan; Foto: E! Entertainment / Ferrari / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) stajlingom koji, kako smo od nje i navikli, nije prošao nezapaženo, izavala je brojne komentare.

Naime, Kim je prvi put gostovala kao domaćin u televizijskom šou "Saturday Night Live", a za tu priliku obukla je ružičasti kombinezon pripijen uz telo i kaput sa perjem u istoj boji.

Kombinezon je istakao njene bujne obline i atribute, a mnogi se pitaju šta joj je trebalo da ponese neobičan kaput zbog kog se našla na meti kritika.

"Kim izgleda kao da je očerupala pticu", "Vau kakav stajling", "Predobro izgldaš", "Meni je ovo presmešno, izgledaš kao izgubljeni flamingo", "Stajling je pun pogodak", "Samo kad izađe iz one crne boje od glave do pete", neki su od komentara.

Inače, Kardašijanka je iznenadila humorom u emisiji, a gledaocima je očigledno bila veoma simpatična kao voditeljka, ali što se tiče stajlinga, mišljenja su bila podeljena.

Podsetimo, početkom godine Kim je podnela papire za razvod braka od repera Kanjea Vesta, sa kojim ima četvoro dece, međutim njih dvoje su nedavno uslikani zajedno. Kružile su glasine da im je brak pukao zbog reperove prevare, što je on i "priznao" u svojoj novoj pesmi.

Međutim, kao razloge razvoda, Kim je tada navela da joj smeta što se reper često seli iz države u državu, kao i da ćeli da sebi pruži priliku da konačno bude ponovo srećna.

- Jednostavno, ne mogu više ovako. Ne znam zašto dopuštam samoj sebi da budem na istom mestu gde sam zaglavila pre nekoliko godina. On se svake godine seli u drugu državu, a ja se moram truditi da nas držim na okupu i odgajam decu. Ali priznajem, on je divan otac i napravio je neverovatan posao - otkrila je Kim nedavno.

Video: U kandžama Kim Kardašijan: Carica svih starleta ima zanimljiv manikir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA