≫ 

Manekenka i njen dečko sa genetskim poremećajem na meti zlih komentara zbog izgleda

Oni uživaju u ljubavi i ne mare za zle komentare ističući da sve mogu da podnesu jer se vole

  • 2

Plus sajz manekenka Eudoksi Jao i njen partner Grand Pi zbog specifične vizuelne pojave našli su se na meti kritika i zlih komentara.

Eudoksi je izuzetno popularna u Africi, a Grand Pi se prošle godine kandidovao za gvinejskog predsednika, ali nije uspio u tome. Oni uživaju u ljubavi i ne mare za zle komentare ističući da sve mogu da podnesu jer se vole.

Plus sajz manekenka je objavila fotografiju sa svojim partnerom i čestitala mu rođendan, međutim, ispod objave usmesto čestitki ređale su se neumesne kritike na njihov račun zbog izgleda.

- Još jedna godina je dar od Boga. Neka ti dragi Bog pomogne na svim poljima tvoga života, da postaneš svetski poznat i da ti podari dug život pun zdravlja. Da svi tvoji projekti ugledaju svetlo dana. Volim te jako, bebo moja - napisala je ona.

"Ljubav je pobedila", "Ovo je katastrofa", "Kakva ljubav, sve je marketing", "Čestitke i želim vam da vas više ne napadaju", "Užasan prizor", "Kakva beba, užas", "Sve najbolje, očigledno ga još nisi zdrobila", neki su od komentara.

Inače, Grand Pi ima progeriju, redak genetski poremećaj zbog kog deca imaju prerano starenje, što je uticalo na njegovu visinu. S druge strane Eusoksi se ponosi svojim oblinama i knstantno ih ističe.

Takođe, mnogi komentarišu da su izmislili priču kako bi dobili pažnju medija i da zapravo nisu zajedno, ali su njih dvoje sve to demantovali.

Video: Bije za sve pare a ima samo 120cm

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA