≫ 

Anđelina ne mari za tužbe, zadala Bredu novi udarac - prodala ono što je njemu važno

Svetski mediji preneli su kako glumica želi da se reši bivšeg supruga iz unosnog posla sa nekretninama

  • 2
Anđelina Džoli, Bred Pit Foto: Profimedia Splash/Alamy

Glumica Anđelina Džoli (46) prodala je svojih 50 odsto deonica dvorca Šato Miraval (Château Miraval) bez dogovora sa bivšim suprugom Bredom Pitom (57).

Nakon što su odlučili da se razvedu, bivši supružnici vode mučnu sudsku bitku koja traje još od 2016. godine, a koja sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana.

Anđelina je najnovijim potezom dodatno zakomplikovala situaciju nakon što je svoj deo od 50 odsto vinarije Šato Miraval koja se nalazi u sklopu istoimenog dvorca prodala. Imanje se procenjuje na gotovo 164 miliona dolara, a zanimljivo je da su se tamo bivši supružnici venčali, a potom i neko vreme živeli sa svojom decom, prenosi "Daily Mail".

Svetski mediji preneli su kako glumica želi da se reši bivšeg supruga iz unosnog posla sa nekretninama, a sve kako bi mu onemogućila zaradu u koju spada i prodaja spomenutog dvorca.

Bred je optužio Anđelinu da je pokušala da proda svoj deo od 50 odsto bez njegova znanja i bez da njemu ponudi pravo otkupa kojim bi postao stopostotni vlasnik zdanja, a navodno je pokrenuo i pravne korake u Luksemburgu koji su na kraju bili bezuspešni.

Anđelina je tako uspela da se osveti Bredu koji ne odustaje od mučne bitke za starateljstvom nad njihovo šestero dece, a glumica je nedavno otkrila i razlog razvoda.

U poslednje vreme šuška se da je glumica u vezi sa pevačem The Weekendom, a njihova navodna romansa iznenadila je javnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    12. oktobar 2021 | 19:20

    Začudilo me kad se Bred ženio stom ženom, a nije video kakva je osoba, kojoj je ona sama sebi najvažnija i čak od dece...

  • Sudac

    12. oktobar 2021 | 16:34

    Kokoš je po nekom nepisanom pravilu morala prvo njemu da ponudi drugu polovinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA