≫ 

Danijel Krejg voli da posećuje gej barove: "Tamo su svi opušteni"

- Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je glumac

  • 2
Danijel Krejg Foto: Profimedia/INSTAR Images

Brus Bozi je voditelj radio emisije "Ručak sa Brsomm" na radio stanici SiriusKSM.  Brus je član porodice Bozzi koja poseduje franšizu restorana "Palm Restaurant", čiji je potpredsednik.

Osim toga, Bruce Bozzi je otvoreni homoseksualac ​​i dobar prijatelj Danijela Krejga koji je gostovao u njegovoj emisiji, u kojoj su, između ostalog, razgovarali o tome zašto glumac koji je glumio Džejmsa Bonda voli da izlazi u gej barove.

- Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je Krejg, objašnjavajući da je kao mladić počeo da odlazi u te barove kako ne bi prisustvovao tučama koje je zatekao u barovima u koje posećuju heteroseksualci .

- Šipke za homoseksualce su stoga bila prava mesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. I možete upoznati devojke koje su došle iz istih razloga iz kojih sam i ja došao. To je bio dodatni razlog da posetite te barove - rekao je on.

Tokom razgovora Krejg se prisetio njihovog druženja u takvom baru. Bilo je to 2010. godine, u baru za homoseksualce u Kaliforniji.

Krejg je rekao kako su imali ugodnu noć, malo popili, na što je glumac predložio da odu u bar. No, tamo su bili primećeni nakon čega su se mediji raspisali o tome.

- Bilo je to prilično čudna situacija jer nismo napravili ništa pogrešno - zaključio je Kreg koji je dodao kako se nekada želeo preseliti iz Engleske u Kaliforniju koja, po njemu, ima "magičnu vibraciju".

Video: Omiljena holivudska barbika nije znala šta znači biti gej dok se nije doselila u Los Anđeles

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA