Šokantna ispovest Madonine ćerke: Moja mama je frik, ceo život me kontroliše

- Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih, pa je odlučila da njena deca neće biti takva - rekla je Madonina naslednica

  • 2
Versaće, Italija, Italy Fashion Versace Lurdes Leon, Foto: Tanjug/AP

Lurdes Leon (25), ćerka slavne pevačice Madone, tvrdi da je njena majka "kontrol frik", i da ju je kontolisala "ceo život".

- Moja mama me je ceo život kontrolisala. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu - rekla je Lurdes i dodala da je osećaj nezavisnosti stekla plaćajući fakultet i stan.

- Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih, pa je odlučila da njena deca neće biti takva - objasnila je Lurdes Madoninu filozofiju za časopis "Interview Magazine"

Ona je istakla da misli da ako roditelji plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj deci, to im daje veći uticaj na njih. Lurdes je rekla da ju je majka podstakla da "raste" u svojoj manekenskoj karijeri, ali i generalno.

- Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome - rekla je i istakla da smatra da je manekenstvo pametna odluka, što se tiče finansijskog aspekta.

- Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model - istakla je Lurdes.

Ona je ispričala da je zanimaju i ples, moda i estetika, ali je neodlučna što se tiče glumačke karijere. Lurdes je takođe pohvalila muzički taleat svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madona uticajna i neverovatna, te kako je ohrabrivala druge žene i uvek bila ispred svog vremena.

- Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i šta znači biti žena. Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla. Nisam to nasledila, nažalost - zaključila je Madonina najstarija ćerka.

Video: Madona upala na skup protiv rasizma u Londonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medo

    15. oktobar 2021 | 21:28

    Mala dlakava, nista ti bez mame ne bi mogla da placas ni da radis. Zato mamu svaki dan u tabane da ljubis, a ne da se pravis pametna , čubaka 2. 🤣

  • Bix

    15. oktobar 2021 | 19:51

    Užas i baš je prostakuša 21 vek devojko ako si uopšte devojka 🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA