≫ 

Uz šum talasa i 1.000 ruža zaprošena Kardašijanka: Niko nije očekivao ovo od bubnjara

- Zaplakala je i stalno je ponavljala da ga voli - kaže izvor

  • 1
Kortni Kardašijan Travis Barker veridba Kourtney Kardashian Foto: Profimedia/Backgrid USA/TMZ / BACKGRID/MediaPunch / BACKGRID

Rok zvezda Trevis Barker je rešio da zaprosi svoju devojku, čuvenu starletu Kortni Kardašijan. Romantična veridba nešto je što niko nije očekivao od buntovnog bubnjara, ponajmanje više od 1.000 ruža i sveće.

Sve se desilo na plaži jednog hotela u Montesitu u Kaliforniji i sudeći po fotografijama, sve je bilo jako romantično. Uz šum talasa i mnogo ruža i sveća na plaži, poznati bubnjar je postao veliko pitanje, a Kortni je pristala, po prvi put u životu. Ona iz veze sa Skotom Disikom ima troje dece, ali nikada nisu bili venčani.

Izvor sa lica mesta rekao je za E! da se sve desilo dok je sunce zalazilo u 18.30 i da su sestra Kloi Kardašijan i njen dečko Tristan Tompson bili prisutni.

- Kortni je izgledala veoma iznenađeno da ih vidi tamo. Travis je ispratio Kortni do plaže, gde su bili crveni i beli cvetni aranžmani u obliku srca. Bilo je baš romantično. Video da sam da se Kortni smeje od uva do uva i da je nije mogla da veruje šta se dešava, koliko je bila iznenađena. Porodica je veselo pozdravila i svi su se vratili u hotel - rekao je izvor.

Drugi izvor kaže da su veridbi prisustvovali i majka/menadžerka Kris Džener sa dečkom koji su ih iznenadili u predvorju hotela. Izvor kaže da Kortni nije imala pojma da će je Travis zaprositi.

- Zaplakala je i stalno je ponavljala da ga voli - kaže izvor.

Inače, bubnjareva ćerka iz prvog braka. Alabama je podelila fotografiju na kojoj se vidi veliki dijamntski prsten.

- Mnogo sam srećna zbog vas, mnogo vas volim - stoji na Alabaminom storiju.

Naravno, oglasila se i najpoznatija iz klana Kardašijan/Džener i na Tviteru objavila video para kako se ljubi gde se opet video ogroman dijamantski prsten.

Da podsetimo, vest od njihovoj vezi se pojavila početkom godine kada je bubnjar na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju. Kako su navodili brojni izvori, njihova ljubav je samo rasla i da su je ovo jedna od onih ljubavi koje se retko dešavaju.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA