≫ 

Šok slike slavne glumice sa 20 kg više: Neverovatnom maskom joj promenili lični opis

Nove fotke glumice obišle su svet i ponovno je uspela sve ostaviti u čudu svojim neprepoznatljivim izdanjem

  • 1
Renee Zellweger, Rene Zelveger

Rene Zelveger, Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Rene Zelveger (52) zbog nove uloge opet je drastično morala da promeni svoj izgled (ali samo prividno), čime je još jednom potvrdila da sa razlogom važi za kraljicu transformacija.

Paparaci su je ulovili na setu serije "The thing about Pam" u kojoj će glumiti osuđenu ubicu Pam Hap, a na fotografijama ne liči na sebe.

Sa dvadesetak kilograma viška i naboranim licem, holivudsku glumicu nije lako prepoznati, ali ovaj put je samo prividno nabacila kilograme pomoću specijalnog odela, tzv. "fat suit" (debelo odelo u bukvalnom prevodu), pa je mogla da zadrži svoju vitku figuru, a na njenom licu je korišćena prostetika.

Nove fotke glumice obišle su svet i ponovno je uspela sve ostaviti u čudu svojim neprepoznatljivim izdanjem, a mnogi već sa nestrpljenjem čekaju njenu novu seriju.

Njna najpoznatija transformacija bila je za ulogu punije Britanke Bridžet Džons za koju nije koristila posebno odelo i zapravo se ugojila, a tada je savršeno savladala i britanski naglasak, iako je rođena u Teksasu.

Inače, Rene se poslednjih godina često prebacuje da je preterala sa estetskim zahvatima i da ima veštački izgled, a mnogi njeni obožavaoci se slažu i da je mnogo bolje izgledala sa oblinama nego kao mršavica.

Video: Influenserka na TikToku prikazala koliko se ugojila nakon karantina, pa dobila preteće poruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA