≫ 

Pogledajte u čemu se Bijonse pojavila na venčanju sina 3. najbogatijeg čoveka na svetu

Bijonse je za ceremoniju venčanja odabrala dekoltiranu svilenu, plavu haljinu i elegantni crni kaput

  • 2
Jay Z, Džej Zi, Beyonce, Bijonse Džej Zi, Bijonse, Foto: Tanjug/AP

Slavna pevačica Bijonse je u Veneciji u pratnji muža, repera Džej Zija, za vikend je bila gošća na drugoj ceremoniji venčanja Aleksandra Arnoa i Žeraldin Gijo.

Aleksandar je sin najbogatijeg čoveka na svetu, Francuza Bernarda Arnoa, glavnog direktora luksuznog brenda LVMH, a mlada je osnivač francuskog brenda modnih dodataka D’Estrëe.

Arnoovo bogatstvo procenjuje se na vrtoglavih 157 milijardi dolara, a sudeći po najnovijim listama, nalazi se na trećem mestu po bogatstvu, piše Daily Mail.

Bijonse je za ceremoniju venčanja odabrala dekoltiranu svilenu, plavu haljinu i elegantni crni kaput. Haljinu je uskladila s cipelama na štiklu iste boje, a celokupni utisak su upotpunile sjajna torbica u obliku lopte i dijamantske ogrlice. Džej Zi je obukao odelo i kravatu.

Aleksandar Arno i mlada su se prethodno venčali u Parizu u julu ove godine.

Podsetimo, Kanje Vest takođe je prisustvovao venčanju Arnoa i Gijo, gde je čak i nastupio za mladence, a pažnju je privukao bizarnom maskom koju je nosio na licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzi ga

    19. oktobar 2021 | 00:45

    A njih izgleda zovu na sve svadbe bez obzira i ako mladenci nisu sektaši?Mora da javim bratancu,sledećeg meseca pravi svadbu u Kuršumliji pa da zove Džeja Zija za starog svata ili barjaktara a za Bijonsiku ću ja da se pobrinem da se ne izvrne negde u avlije pošto će šator da montiraju samo dan ranije pa će možda da bude malo blatnjavo al nema veze,kad se popije druga,treća velika vruća sve će da legne de treba...

  • Abc

    19. oktobar 2021 | 07:31

    Pa je l sin 3. najbogatijeg coveka na svetu ili najbogatijeg coveka na svetu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA