≫ 

Madona je korak bliže tome da svetu podeli priču o svom životu

Pevačica pregledala radnu kopiju scenarija za njen biografski film

  • 1
Madona Madona; Foto: Instagram/madonna

Pop pevačica Madona je podelila nekoliko selfija na svom Instagramu, sa tri snimka na kojima se vide njene stranice za čitanje iz scenarija o njenom životu.

Naime, Madona je korak bliže tome da svetu podeli priču o svom životu.

Pevačica je podelila  niz selfija na svom Instagramu, na kojima je viđena kako pregledava radnu kopiju scenarija za svoj predstojeći biografski film.

Na fotografijama, Madona je bila izvaljena na podu pored kamina u crnom kompletu sa kopčom od kože i srebra, bogatom nakitu i belim naočarima za sunce. Majka šestoro dece takođe je navukla crne čipkaste rukavice bez prstiju.

- Zahvalna na uspehu gospođe X, što je moj scenario skoro završen i na podršci moje prelepe dece - Madona je napisala u naslovu, pozivajući se na svoj nedavno objavljeni dokumentarni film o koncertu Madam Iks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Madonna (@madonna)

Označila je i oznaku sekretarke scenaristkinje Erin Kresida Vilson, koja se vidi u pozadini prvog kadra. Vilson se pojavio u nekoliko Madoninih novijih objava na društvenim mrežama koje se odnose na scenario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA