≫ 

Tiktoker tvrdi da je vanbračni sin Kijanu Rivsa: Ne očekujem da me prizna

Kako je rekao tiktoker, "nedavno mu je majka konačno priznala da je Kijanu njegov otac"

  • 4
Kijanu Rivs sin Dastin Tajler Keanu Reeves Dustin Tyler Foto-montaža: Profimedia/Supplied by LMK/IPA, Printskrin: TikTok/omfgitsdustintyler

Poznati američki Tiktoker Dastin Tajler tvri da je holivuskdi glumac Kijanu Rivs njegov otac.

Iako je sličnost sa glumcem očigledna, mnogi ne veruju u priču koju je objavio na TikToku, a to je da nikada nije upoznao svog oca, jer mu je majka rekla da je preminuo.

Međutim, kako je rekao, "nedavno mu je majka konačno priznala da je Kijanu njegov otac".

- Nikad nisam rekao da me je otac ostavio, već da mu moja majka nije rekla da je trudna kada su raskinuli - ispričao je tiktoker koji tvrdi da mu je Kijanu otac i da ne očekuje da će da ga prizna.

Holivudski glumac nije komentarisao videe koji su preplavili Internet, a poznato je da je deceniju već u vezi sa Aleksandrom Grant.

Kijanu je pre 22 godine doživeo tragediju kada je njegova partnerka Dženifer Sajm pre vremena, u osmom mesecu trudnoće, rodila devojčicu Avu Arčer Sajm Rivs koja je tom prilikom preminula. Tragedija ih je veoma pogodila, pa su nakon nekoliko nedelja odlučili da se rastanu.

U aprilu 2001. godine Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći. Mediji su pisali da je u tom momentu bila pod uticajem sedativa koje joj je lekar propisao zbog depresije od koje je patila.

Video: Mirjana Antonović stigla u Palatu pravde: Suđenje o utvrđivanju očinstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • John Wick

    21. oktobar 2021 | 19:42

    Ne bih ga ni ja priznao ako je tiktoker

  • Ccc

    21. oktobar 2021 | 19:47

    Odmakni od Keanu Reevesa.

  • TikToker

    21. oktobar 2021 | 19:37

    Ne lozite se. Trend na TT je ds se prave ovakve objave. Ima na desetine devojcica koje tvrde da su cerke Mileta Kitica,Čolica,Baje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA