≫ 

Boldvin, koji je ubio koleginicu na snimanju filma, preživeo predoziranje: "Bilo je veoma bolno"

- To sam krio godinama - rekao je Boldvin

  • 0
Alek Boldvin

Printskrin: Youtube

Holivudski glumac Alek Boldvin, koji je na snimanju filma "Rust" ("Rđa") upucao i ubio svoju koleginicu Halanu Hačins (42) i ranio kolegu Hoela Souzu, 2017. godine je otkrio da se jednom prilikom u svojim dvadesetim godinama, predozirao.

U razgovoru za Good Morning America, on je otvoreno pričao o svojoj boribi sa zavisnošću o alkoholu i narkoticima, ali i tome kako je uspeo da se oporavi 1985. godine.

- Postao sam čist neposredno pre mog 27. rođendana. A te dve godine, koliko sam živeo kao osoba koja svakodnevno zloupotrebljava narkotike i pije alkohol, bile su pravi očaj. To je bilo veoma bolno - iskreno je ispričao Boldvin, dodajući i da se jednom prilikom predozirao.

- U to vreme sam doživeo nešto što danas nazivaju predoziranjem, a to sam krio godinama. Sada mi je drago zbog toga, jer mnogo mladih osoba se ne odluči na odvikavanje - ispričao je on, aludirajući na to da se zbog predoziranja odlučio na zdrav život.

Boldvin se sada sa novim teškim trenucima u životu, nakon što je ubio koleginicu i ranuo kolegu na setu filma, koji se snima u Novom Meksiku.

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

U saopštenju iz produkcije filma "Rust" ("Rđa") navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

U saopštenju agencije AFP, portparol šerifa iz Santa Fea rekao je da je Boldvin razgovarao s detektivima. Nikakva optužnica zasad nije podignuta.

- Došao je dobrovoljno i napustio zgradu nakon što je obavio razgovor - rekao je portparol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA