≫ 

Niz skandala Aleka Boldvina: Hapšenja, vređanje dece i policije, a sada i ubistvo

Nova nesreća se desila na "Bonanza Creek" ranču u Novom Meksiku

  • 2
Alek Boldvin

Printskrin: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" ("Rđa") upucao je i ubio svoju koleginicu Halanu Hačins (42) i ranio kolegu Hoela Souzu.

Ova vest je šokirala svet, a nesreća se dogodila kada je Boldvin (68) pucao iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima".

Boldvin je u javnosti od ranije poznat po raznim skandalima, ali će ga ovaj, nažalost, verovatno obeležiti za ceo život.

Boldvinov odnos sa ćerkom bio je veoma interesantan javnosti pre četiri godine. Sve je isplivalo kada su se Alek i bivša supruga Kim borili za starateljstvo, pa je u sud kao dokaz stigao snimak gde glumac viče na dete i govori joj da je "bezobrazna svinja".

Bitka za starateljstvo nad ćerkom je bila burna, ali na kraju su Alek i Kim dobili presudu za zajedničko starateljstvo.

Osim problema u porodici, Alek je više puta imao i probleme sa policijom.

Krajem 2018. godine uhapšen je pošto je, posle svađe oko parking mesta ispred njegove kuće u Njujorku, udario drugog vozača.

Boldvin je tvrdio da član njegove porodice ima pravo na parking mesto ispred kuće na koje se parkirao drugi vozač. Njih dvojica su počela da se svađaju i guraju, a onda je Boldvin udario 49-godišnjeg vozača koji je prevezen u bolnicu zbog bolova u vilici.

Međutim, to nije jedini slučaj gde Alek ima veze sa policijom. Samo 4 godine pre došlo je do sukoba sa policijom jer su ga uhvatili da vozi bicikl u pogrešnom smeru na ulicama Njujorka. Tada se pričalo da je uhapšen ali se on oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju stranu priče.

- Policajac me je uhapsio i stavio mi lisice na ruke zbog toga što sam išao u pogrešnom smeru. U međuvremenu, fotograf ispred moje kuće ponovo je prestravio moju ćerku i gotovo je udario kamerom. Policija ništa nije uradila. Njujork je karneval gluposti i sad želi da kažnjavamo ponašanje koje je nekad bilo benigno, a sve da bi se ostvario prihod. Tražio sam od policajaca da mi napišu kaznu. Ako vam kažu da sam tražio povlašćen tretman, onda lažu. Mislim da je smešno staviti lisice na ruke nekome ko je vozio bicikl u pogrešnom smeru. Policajac je slagao da sam se ponašao nedolično. To je samo kazna za vožnju bicikla, mogu to da podnesem - napisao je tada glumac.

Inače, Boldvin je u ovom filmu bio koproducent, a glumio je odmetnika čiji je unuk, koji ima 13 godina, osuđen za ubistvo koje je slučajno počinio.

Boldvin, čije je puno ime Aleksander Ri Boldvin III, rođen je u Njujorku 1958. godine.

Glumi od samog početka osamdesetih godina, a pojavljivao se i u animiranim filmovma: U "Malom šefu" pozajmio je glas dečaku, dok je u "Sunđer Bobu" glas pozajmio Denisu.

Emi nagradu dobio je 2006. godine i to za najboljeg glavnog glumca u humorističkoj seriji "30 Rock".

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    22. oktobar 2021 | 11:06

    Па ко још вјерује Холивуду ? Тамо је све гламурозно али лажно или намијештено!!! И он је био дио тога а ево за велику масу мало хљеба и игара ...

  • Срб

    22. oktobar 2021 | 12:20

    Замислите да се ово десило у Србији

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA