≫ 

Suprug ubijene direktorke fotografije otkrio šta mu je rekao Boldvin posle tragedije

Halina i njen suprug Metju iz braka imaju sina

  • 2
Alek Boldvin, Halyna Hutchins, Halina Hacins

Foto: Profimedia/AFP, Instagram/halynahutchins

Advokat Metju Hačins, suprug direktorke fotografije Haline Hačins, koju je na setu ubio holivudski glumac Alek Boldvin, oglasio se prvi put nakon tragedije.

Naime, Boldvin je na setu pucao iz pištolja-rekvizita i tada upucao i ranio režisera Džoela Suza i Halinu, koja je zbog prostrelne rane ubrzo i preminula.

Metju je izjavio da je nakon tragedije razgovarao sa Boldvinom i otkrio šta mu je rekao holivudski glumac, koji je slučajno ubio njegovu sprugu.

- Pričao sam sa Alekom Boldvinom i on mi daje veliku podršku - rekao je Metju za "Daily Mail", a on i Halina iz braka imaju sina.

Podsetimo, nakon tragedije na setu Boldvin se prvi put javno oglasio na Tviteru poručivši da sarađuje sa policijskom istragom i da mu je zbog nemilog događaja srce slomljeno.

- Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo - napisao je Boldvin.

- U potpunosti sarađujem sa policijskom istragom kako bismo otkrili kako je došlo do ove tragedije i u kontaktu sam s njenim mužem, pružajući svoju podršku njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su znali i voleo Halinu - zaključio je Boldvin.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA