Zbog stajlinga Paris Hilton svi ponovo polemišu da li je bogata naslednica trudna

Iako je vesti o trdunoći demantovala, ne bi bio prvi slučaj da poznati žele da to sačuvaju za sebe i ne govore na tu temu

  • 0
Paris Hilton

Paris Hilton, Printskrin: Youtube/Paris Hilton

Bogata naslednica Paris Hilton (40) zbunila je sve stajlingom koji skriva, ali i otkriva da je Paris u drugom stanju, kako se pisalo pre nekoliko meseci, što je ona tada demantovala.

Paris i njen verenik Karter Reum (40) uslikani su pred izlazak na romantičnu večeru u Vašingtonu, a bogata naslednica ili nije u drugom stanju ili je odevnom kombincijom uspela da prikrije stomak koji je ipak nazire.

Ona je na sebi imala široku, crnu haljinicu sa faltama, preko koje je imala crni sako. U zavisnosti od ugla fotografisanja izgledalo je i da Paris prikriva stomak koji se nazire, ali i da ga nema. Iako je vesti o trdunoći demantovala, ne bi bio slučaj da poznati žele da to sačuvaju za sebe i ne govore na tu temu.

"Zar ona nije u drugom stanju, gde je stomak?", "Vidi se stomak koji prikriva", "Paris blista", "Prelepi budući roditelji", "Definitivno nije trudna", neki su od komentara.

Podsetimo, Karter je otvoreno govorio da želi da zajedno osnuje porodicu sa Paris, a početkom ove godine otkrio da je njegova verenica bila na vantelesnoj oplodnji, a vesti o njenoj trudnoći bogata naslednica je demantovala.

- Stalno razgovaramo o planiranju venčanja i planiranju imena za naše bebe i svemu tome - rekla je nedavno Paris.

Kako je otkrila u jednom intervjuu, za vantelesnu oplodnju se odlučila kako bi osigurala da dobije blizance - devojčicu i dečaka.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA