≫ 

Prve slike muža i sinčića nesrećne žene koju je upucao Boldvin: Stigli u mesto tragedije

Dva dana nakon stravične nesreće, po prvi put, snimljeni su suprug i sin direktorke fotografije kako stižu u Meksiko

  • 0
Alek Boldvin, Halyna Hutchins, Halina Hacins Alek i Halina / Foto: Profimedia/AFP, Instagram/halynahutchins

Neprestano u javnost izlaze detalji tragedije koja se dogodila na snimanju filma "Rust" ("Rđa") kada je glumac i reditelj Alek Boldvin navodno "rekvizitnim pištoljem" ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Dva dana nakon stravične nesreće, po prvi put, snimljeni su suprug i sin direktorke fotografije kako stižu u Novi Meksiko, gde je Hačinsonova izgubila život. Vidno slomljeni, Metju Hačins i njegov devetogodišnji sin Andros, stigli su odmah nakon vesti o Halinoj smrti a prisustvovali su i na privatnoj komemoraciji koja je održana u njenu čast.

Komemoraciji je prisustvovao i slavni glumac koji je nenamerno usmrtio Halinu, a tamo su se Boldvin i Metju prvi put videli nakon tragedije, piše Daily Mail. Metju je rekao kako je redovno u kontaktu s Boldvinom, a istakao je kako je glumac daje bezrezervnu podršku njegovoj porodici.

Halinin suprug oglasio se i na društvenim mrežama.

- Halina nas je sve inspirisala svojom strašću i vizijom, a njena ostavština je previše vredna da stane tek u nekoliko reči. Naš gubitak je ogroman zato molim medije da poštuju našu privatnost dok žalimo. Zahvaljujemo svima koji dele njene fotografije i priče iz njenog života -  napisao je na Tviteru.

Policija i dalje istražuje mesto nesreće, a procurilo je mnogo detalja vezanih za nesreću.

Podsetimo, nakon tragedije na setu Boldvin se prvi put javno oglasio na Tviteru poručivši da sarađuje sa policijskom istragom i da mu je zbog nemilog događaja srce slomljeno.

- Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo - napisao je Boldvin.

- U potpunosti sarađujem sa policijskom istragom kako bismo otkrili kako je došlo do ove tragedije i u kontaktu sam s njenim mužem, pružajući svoju podršku njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su znali i voleo Halinu - zaključio je Boldvin.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA