≫ 

Objavljeni novi detalji: Članovi ekipe se igrali pištoljem pre nego što je Boldvin njime ubio ženu

Sporni pištolj, članovi filmske ekipe koristili su kako bi se zabavili pre nego što ga je Boldvin uzeo u svoje ruke

  • 0
Santa Fe, snimanje filma, Alek Boldvin Foto: Profimedia/AFP, Tanjug/AP

Svetsku javnost šokirala je vest o tragičnom događaju na snimanju filma "Rust" ("Rđa"), kada je holivudski glumac i reditelj Alek Boldvin navodno "rekvizitnim pištoljem" ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Svakoga dana otkrivaju se novi detalji tragedije koja se dogodila na filmskom setu u Novom Meksiku. Naime, sporni pištolj, članovi filmske ekipe koristili su kako bi se zabavili pre nego što ga je Boldvin uzeo u svoje ruke, a zatim ubio direktorku fotografije i ranio redatelja, piše u novom izveštaju.

Pištolj je, kako prenosi TMZ, navodno bio napunjen pravim mecima kada su izvan filmskog seta određeni članovi filmske ekipe ciljali i pucali u mete.

Više izvora povezanih s produkcijom filma reklo je da su pištolj koristili van radnog vremena - što bi moglo objasniti kako se pravi metak našao u pištolju.

- Kada je policija došla na mesto događaja pronašli su pravi pištolj, ali i čaure na istom području- tvrdi drugi izvor.

Podsetimo, nakon tragedije na setu Boldvin se prvi put javno oglasio na Tviteru poručivši da sarađuje sa policijskom istragom i da mu je zbog nemilog događaja srce slomljeno.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA