≫ 

Nestvarna lepota Anđeline Džoli u Rimu: Konačno ponovo ima onaj "fatalni osmeh"

Na crvenom tepihu pažnju je privukao i potez glumca Ričarda Mejdena, koji je u jednom momentu nežno stavio ruku na njena leđa

  • 8
Anđelina Džoli, Angelina Jolie

Anđelina Džoli / Foto: Tanjug/AP

Anđelini Džoli (46) ovaj oktobar je ispunjen obavezama, pošto promoviše svoj novi film "Eternals".

Upravo je tim povodom slavna lepotica bila zvezda crvenog tepiha Filmskog festivala u Rimu, ovog vikenda.

Pred fotoreporterima, Anđelina se pojavila u elegantnoj crnoj haljini, sa gracioznom frizurom, izuzetno blagom šminkom i osmehom koji razoružava.

Dugo, kažu mnogi, Anđelina nije ovako iskren osmeh prošetala u javnosti, pa se može čuti da ga "pripisuju" poznatom muzičaru The Weekndu.

No, na crvenom tepihu pažnju je privukao i potez glumca Ričarda Mejdena, koji je u jednom momentu nežno stavio ruku na njena leđa, pa su prisutni komentarisali da su "neobično bliski".

Ipak, fanovi su duboko ubeđeni u to da je Anđelina srećna sa pomenutim muzičarem, sa kojim je i uslikana nekoliko puta u poslednjih nekoliko meseci.

Džolijeva je u centru pažnje bila i zbog viđanja sa nekadašnjim suprugom Džonijem Lijem Milerom, sa kojim je bila od 1996. do 1999. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine.

Naime, Anđelina je u junu 2021. viđena kako sa flašom vina ide u njegov stan, a napušta ga nekoliko sati kasnije.

Tada se pisalo i kako je s bivšem suprugom upoznala i svoje sinove, 17-godišnjeg Paksa i 12-godišnjeg Noksa.

Njihovo venčanje slovi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj istoriji, jer se glumica umesto u venčanici pojavila obučena u crne kožne pantalone i belu majicu, na kojoj je Džonijevo ime bilo ispisano njenom krvlju. Objasnila je kako je to trebalo predstavljati spremnost na žrtvu za ljubav i da je sama, hirurškom iglom, izvadila krv.

Par se rastao 1997. godine, navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine su i zvanično okončali brak, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA