≫ 

Bekamovi u bajkovito imanje uložili pozamašnu sumu, a sada zbog lopova grade podzemni prolaz

Imanje u Kosvoldsu odiše šarmom stare Engleske čemu i te kako doprinose zeleni brežuljci, kao i kuća izgrađena u rustičnom stilu

  • 0
Dejvid Viktorija imanje Foto: Profimedia/Splash/ Jam Press/Omaze, Instagram/davidbeckham

Viktorija i Dejvid Bekam sve češće borave imanju u Kotsvoldsu nego u Londonu, te ne čudi što su u njega uložili pozamašnu sumu.

Imanje u Kosvoldsu odiše šarmom stare Engleske čemu i te kako doprinose zeleni brežuljci, kao i kuća izgrađena u rustičnom stilu.

Dejvidu i Viktoriji društvo u seoskim avanturama prave deca, a proslavljeni fudbaler i uspešna kreatorka najviše vole kada su svi na okupu.

Mezimica cele porodice svakako je desetogodišnja Harper. Živahna devojčica trenira fudbal, te joj zeleni tereni pored kuće dobro joj dođu da se rekreira.

Ona je neumorna, za razliku od braće Romea i Kruza, koji se uglavnom zabavljaju nekim svojim tinejdžerskim mukama.

U luksuznu kuću u Kotsvoldsu Bekamovi su do sada uložili oko šest miliona funti, a komšije kažu da slavni par ima još neke planove.

Pošto je imanje nekoliko puta bilo na meti lopova, nedavno su ga zaštitili bodljikavom žicom, a uskoro će biti iskopan i podzemni tunel koji će voditi od glavne kuće do garaže i na taj način im obezbediti siguran prolaz u slučaju opasnosti, prenosi "The Sun".

Video: U ovom autu su se Dejvid i Viktorija Bekam ljubili: Aston Martin na prodaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA