≫ 

Alek Boldvin "oči u oči" sa suprugom ubijene Haline Hačins

Pištolj je, uprkos tome što je filmskoj ekipi rečeno da je bezbedan, iznenada opalio i ranio Souzu

  • 2
Alek Boldvin Alek Boldvin, Foto: Tanjug/AP

Svetsku javnost šokirala je vest o tragičnom događaju na snimanju filma "Rust" ("Rđa"), kada je holivudski glumac i reditelj Alek Boldvin navodno "rekvizitnim pištoljem" ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Sada je glumac uslikan je u društvu Halininog muža Metjua Hačinsa i devetogodišnjeg sina Androsa na komemoraciji stradale žene. Na jednoj od fotografija, Hačins i Boldvin su zagrljeni.

- Kada je policija došla na mesto događaja pronašli su pravi pištolj, ali i čaure na istom području- tvrdi drugi izvor.

Podsetimo, nakon tragedije na setu Boldvin se prvi put javno oglasio na Tviteru poručivši da sarađuje sa policijskom istragom i da mu je zbog nemilog događaja srce slomljeno.

Ono što je prethodilo tragediji, kako piše "Rojters", jeste da je Boldvin vežbao scenu u kojoj pištolj uperi u kameru. Pištolj je, uprkos tome što je filmskoj ekipi rečeno da je bezbedan, iznenada opalio i ranio Souzu, a ubio Halinu.

- Zvuk je glasio kao bič, a onda glasan pucanj - rekao je Souza policiji.

Souza kaže da je bio uveren u bezbednost oružja jer mu je tako rečeno, ali i zato što je svo oružje na setu bilo pregledano, čime se bavila oružarka Hana Gutjerez-Rid. Pored nje, oružje je pregledao i asistent reditelja Dejv Hols, koji bi tek nakon pregledanja predavao oružje glumcima u ruke.

Podsetimo, izvor bilzak glumcu otkrio je da će Boldvin otkazati sve projekte na kojima radi, pošto mu je potrebno da se oporavi od svega što se dogodilo.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    25. oktobar 2021 | 17:57

    Morate staviti u naslovu sa muzem jer u americi na zalost “sa suprugom” moze imati i malo drugacije znacenje 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA