≫ 

Anđelina je prava bomba! I pogledom provocira, a u kožnoj haljini pokazala je previše

Ona je definitivno ona stara, fatalna Anđelina, koja pleni svojom pojavom

  • 3
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Slavna glumica Anđelina Džoli (46) zablistala na Filmskom festivlu u Rimu, a ovog puta osim na kartu lepote, fatalna glumica zaigrala je i na kartu provokativnosti.

Kožna haljina "Dolče i Gabana", bez rukava, bila je pripijena uz telo, te je istakla Anđelininu zanosnu figuru, ali i atibute, jer ispod nje nije nosila brus, pa se u pojedinim momentima videlo i više nego što je trebalo.

Anđelina je uz provokaivtnu haljinu uklopila crne sandale na štiklu, a pored toga što izgleda kao da je nakon dužeg vremena ponovo srećna, mnogi komentarišu da provocira baš kao nekada kada su milioni muškaraca širom sveta uzdisali samo na pomen njenog imena.

Glumica nije skidala širok osmeh sa lica, dok je pozirala i promovisala svoj novi film "Eternals", a kako izgleda, nakon turbulentnog perioda koji je iza nje, ona je ponovo ona stara, fatalna Anđelina koja pleni svojom pojavom.

Džolijeva je nedavno u centru pažnje bila i zbog viđanja sa nekadašnjim suprugom Džonijem Lijem Milerom, sa kojim je bila od 1996. do 1999. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine.

Naime, Anđelina je u junu 2021. viđena kako sa flašom vina ide u njegov stan, a napušta ga nekoliko sati kasnije. Tada se pisalo i kako je s bivšem suprugom upoznala i svoje sinove, 17-godišnjeg Paksa i 12-godišnjeg Noksa.

Njihovo venčanje slovi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj istoriji, jer se glumica umesto u venčanici pojavila obučena u crne kožne pantalone i belu majicu, na kojoj je Džonijevo ime bilo ispisano njenom krvlju. Objasnila je kako je to trebalo predstavljati spremnost na žrtvu za ljubav i da je sama, hirurškom iglom, izvadila krv.

Par se rastao 1997. godine, navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine su i zvanično okončali brak, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA