≫ 

Bolničarka sa seta otkrila šta nije ispoštovano: Evo šta se desilo pre nego što je Boldvin pucao

Kako je bolničarka rekla, ona je započela davanje kiseonika kroz masku i proveravala vitalne signale, jer je snimateljka pogođena u predeo abdomena

  • 0
Alek Boldvin, Halyna Hutchins, Halina Hacins Foto: Profimedia/AFP, Instagram/halynahutchins

Vest da je holivudski glumac Alek Boldvin upucao i ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Suza, potresla je ceo svet, a sada je progovorila bolničarka koja im je prva prišla i ukazala pomoć.

Bolničarka koja je radila na setu filma "Rust" u trenutku incidenta, progovorila je i otkrila čudan detalj.

Naime, Halina nije ni trebalo da bude na snimanju tog dana, a sada je bolničarka otkrila da nije jasno šta je ekipa filma uopšte radila.

Procedura koja postoji i kada se snima i kada se uvežbava scena, nije bila ispoštovana.

U trenutku kada je odjeknuo pucanj, bolničarka Šerlin Šejfer odmah je postavila pitanje.

Pravila nalažu da se uoči bilo kakve detonacije jasno kaže "vatra u rupi", što je neformalni izraz za najavu eksplozije ili pucnja u zatvorenom prostoru. Obaveza na setu je da članovi ekipe budu obavešteni o bilo kakvoj predstojećoj detonaciji.

"Je l' smo počeli probu? Niko nije rekao - vatra u rupi", pitala je bolničarka, a onda shvatila da su stvari pošle po zlu, i potrčala ka ranjenoj Halini.

Kako je bolničarka rekla, ona je započela davanje kiseonika kroz masku i proveravala vitalne signale, jer je snimateljka pogođena u predeo abdomena. Šejferova je naredila okupljenima da pritisnu ranu i pozovu Hitnu pomoć, piše "The Independant".

Nažalost, Hačinsova je proglašena mrtvom u bolnici, a na izveštaju koji je bolničarka Šejfer popunila piše - "nešto je ispaljeno iz pištolja koji je bio rekvizit".

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA