Bolno priznanje Gvinet Paltrou: Na porođaju sam mogla da izgubim život, i ja i ćerka

- Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je bio hitni carski rez - rekla je glumica

  • 1
Cerka Gvinet Paltrou Apple Martin Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Holivudska glumica Gvinet Paltrou ispričala je da je bila u životnoj opasnosti kada je rađala ćerku Epl (17), zbog čega je poslata na hitni carski rez.

Gvinet, koja Epl Martin ima sa bivšim mužem Krisom Martinom progovorila je o svom "ludom" porođaju prvi put i diskutovala o uticaju društvenih mreža na "plassajz" (prim. aut. gojazne) žene.

Glumica je otkrila da je carski rez, kojem je bila podvrgnuta, ostavio veliki ožiljak na njenom telu, te kritikovala društvene mreže zbog kreiranja nerealnih očekivanja o tome kako bi žene trebalo da izgledaju nakon porođaja.

- Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je bio hitni carski rez, bilo je ludo, umalo smo umrle. Nije bilo dobro - započela je Givet.

- Imala sam veliki ožiljak na telu i reagovala sam kao: "Vau, to nije bilo tu pre". I nije da je to loše i da odmah osuđuješ sebe, ali samo je šok - objasnila je glumica.

- Hvala bogu da nije bilo Instagrama kad sam ja rađala, zato što sada ako vidiš nekog na Instagramu kaže: "Oh, ja sam pre dve nedelje rodila bebu i imam savršene trbušnjake". I ja sam kažem: "Vau, ja nisam tako izgledala' - rekla je Gvinet i dodala:

- Uvučeni smo u očekivanja da moramo da izgledamo ovako ili onako, imali bebe ili ne. Zbog čega - zapitala se glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    26. oktobar 2021 | 23:31

    Ne mogu da verujem:posle 17god.se prvi put prisetila porođaja....znači....nema....pao joj rejting....mora da se napravi ,,vidljivom,,. A cerka joj je PRELEPA!!!!!!!!!!!!LIČI i na mamu i na tatu.....!!!!!!!!!koji je u sretnoj vezi sa onom (takođe prelepom!) Dakotom Džonson.....iz onog sexi (skandaloznog) filma,koji ju je učinio slavnom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA