Policija se uživo obratila povodom slucaja Boldvin: Ovo su nove informacije

Prikupljeno mnoštvo dokaznog materijala

  • 0
Santa Fe, snimanje filma, Alek Boldvin Foto: Profimedia/AFP, Tanjug/AP

Svetsku javnost šokirala je vest o tragičnom događaju na snimanju filma "Rust" ("Rđa"), kada je holivudski glumac i reditelj Alek Boldvin navodno "rekvizitnim pištoljem" ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Tim povodom su se sada oglasili javni tužilac okruga Santa Fe, kao i načelnik policije tog okruga.

Oni su za medije izjavili da je istražnim radnjama pronađeno preko 600 predmeta kao dokazni materijali uključujući i oružje, odnosno pištolj za koji se pretpostavlja da je iz njega pucao Boldvin.

- Sprovođenjem naloga za pretres prikupili smo 600 predmeta dokaznog materijala. Tu se između ostalog nalaze tri pištolja, približno 500 metaka municije, kao i nekoliko komada odeće i ostalih predmeta - rekao je šerif Adan Mendoza i dodao:

- Verujemo da je u našem posedu i pištolj iz kojeg je pucao gospodin Alek Boldvin. Takođe smo pronašli ono za šta verujemo da je Bojeva municija.

Podsetimo, pištolj koji je Boldvin koristio, a koji je trebalo da bude napunjen ćorcima, nije radio kako treba i ranije tokom snimanja vesterna "Rđa", preneo je nedavno NBC njuz.

Zbog toga je, navode izvori, nekoliko članova filmske ekipe napustilo snimanje samo nekoliko sati pre incidenta u kojem je poginula Halina Hačins, a reditelj Džoel Souza ranjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA