≫ 

Krisi Tajgen šokirala: Nosim pepeo sina gde god da krenem, deca me pitaju "da li je žedan"

- Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela - rekla je bivša manekenka

  • 0
Krisi Tajgen Krisi Tajgen Foto: Instagram/chrissyteigen

Bivša manekenka Krisi Tajgen prošle godine je izgubila bebu u 20. nedelji trudnoće, a ovaj gubitak je njoj i njenom suprugu pevaču Džonu Ledžendu veoma teško pao.

Krisi Tajgen doživela je komplikacije, a zatim i pobačaj u 20. nedelji trudnoće. Bivša manekenka je ovaj gubitak veoma teško podnela, a sada je priznala da posmrtne ostatke bebe nosi svuda sa sobom, na šta insistira njeno dvoje dece.

- Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna (5) i Majls (3) uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem - ispričala je Krisi Tajgen za časopis "Scary Mommy" i dodala:

- I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga - kazala je Krisi.

- Volim da sam trudna, ali mi je veoma žao što to više nikada neću biti. Pored svega, srećna sam što imam ovo dvoje divne dece, koji rastu neverovatnom brzinom i transformišu se u male ljude - rekla je ona nedavno, dok je utehu tražila i u alkoholu od kojeg je sada "čista" nešto više od 100 dana.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA