≫ 

Jezive fotografije Britni Spirs za Noć veštica zabrinule fanove: "Šta ti se dešava?"

Mnogi smatraju da je pevačica opisala sve ono što je od porodice doživljavala proteklih 13 godina

  • 1
Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Pop zvezda Britni Spirs, koje je nedavno konačno oslobođena starateljstva koje je nad njom čitavih 13 godina imao njen otac, u poslednje vreme ne prestaje da šokira, što je i sada uradila.

Britni je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima na podu leži krvava, a taj efekat je postigla ružem za usne, i vezana lisicima u spavaćici.

- 5:45… Stigla je … Vratar je rekao da je došla sama! Otišla je na večeru s dve drugarice i popila 1 piće, išla taksijem kući, ali je komšija pronašao na podu. Sve ostaje misterija. Ko bi tako nešto uradio? Imala je divnu porodicu i naravno da ih nije bilo u blizini - napisala je Britni, između ostalog.

Pop zvezda je u nastavku teksta objasnila da je sve to bila samo njena maska za Noć veštica, ali su njeni fanovi pisali da ih je uplašila, ali da su sigurni da je svojom objavom samo htela da opiše sve ono što je od porodice doživljavala proteklih 13 godina.

"Šta ti se dešava?", "Kraljica popa i misteriozno ubistvo", "Rekla bih odvratana porodica", "Ovo je jezivo", "Jeftina maska", "Da li je ovo neki tajni znak?", neki su od komentara.

Podsetimo, Britni se nedavno obratila svojoj porodici koju već mesecima unazad proziva i otkriva nepoznate detalje o njihovom ophođenju prema njoj.

- Umorna sam od toga da budem razumna Majka Tereza ... ako si gruba prema meni onda sam završio s tobom! Ova poruka ide mojoj porodici koja me je povredila dublje nego što ćete ikada znati ! Znam da će pritvor uskoro biti gotov, ali ipak želim pravdu! - poručila je nešto ranije Britni.

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA