≫ 

Alek Boldvin van sebe nakon što je ubio koleginicu: Uputio apel za policiju

Alek je na setu slučajno ubio direktorku fotografija Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza

  • 0
Alek Boldvin Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudski glumac Alek Boldvin (63) oglasio se na društvenim mrežama povodom tragedije na snimanju filma "Rust" , kada je slučajno ubio direktorku fotografije Hajlin Hačins. 

Boldvin je istakao da bi policajci trebalo da prisustvuju snimanjima kako bi nadzirali korišćenje oružja.

- Na svakom filmskom ili televizijskom setu na kom se koristi oružje, lažno ili ne, treblo bi da budepolicajac, zaposlen od strane produkcije, da posebno nadzire sigurnost oružja - poručio je glumac.

Podsetimo, Alek je slučajno ubio direktorku fotografija Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza, na setu filma "Rust", iz oružja koje mu je dao pomoćnik reditelja Dejvid Hals. Kako se pisalo, Hals je dao oružje Boldvinu i rekao mu pred svedocima da je "hladno", odnosno da nije napunjeno pravim metcima te je sigurno za filmsku uporebu.

CNN je pisao da je Hals na setovima već dvaput upao i ozbiljnije probleme. Tokom 2019. godine požalili su se zbog njegovog ponašanja i problema sa sigurnošću na snimanju.

Dve osobe koje su navodno s njim blisko sarađivale za spomenuti medij su ispričale kako su se pritužbe na Halsa odnosile na nepoštovanje sigurnosnih protokola za korišćtenje oružja i pirotehnike, nepoštovanje protupožarnih protokola, ali i na neprimereno seksualno ponašanje na radnom mestu.

Video: Oružaru je puška otkinula prst: Biković o nesrećnom slučaju koji se desio na snimanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA