≫ 

Ispeglano lice Nikol Kidman u 55. godini ponovo šokira ljude

Nikole Kidman poslednjih dana ima pune ruke posla zbog novog filma, ali sva pažnja ovog je puta bila usmerena na izgled njenog lica

  • 7
Nikol Kidman

Nikol Kidman / Foto: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia

Glumica Nikol Kidman (54) poslednjih dana u Njujorku promoviše novi film "Being The Ricardos" u kojem igra Lusil Bol, a dok svi komentarišu kako bi joj upravo ova uloga mogla osigurati Oskara, mnogi se osvrću na njen izgled.

Naime, na novim fotografijama Nikol je nasmejana, ali mnogima nije jasno kako je moguće da nema nijednu boru.

Ona u intervjuima ističe da joj mnogo energije oduzima određena uloga, a njeni obožavatelji na društvenim mrežama komentarišu kako je baš to, verovatno, razlog zbog kog je odlučila da se podvrge botoksu.

Kada je prošle godine objavljena serija "Slom" u kojoj je briljirala uz kolegu Hjua Granta, ljudi su počeli da komentišu kako je Kidmanova preterala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očigledno da je bila na nekoliko zahvata, a glumica o svemu ćuti.

- Izgleda sveže, ali sve je to posledica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled - rekao je jedan stručnjak za američke medije.

Bivši suprug Nikol Kidman, zavodnik Tom Kruz, takođe je nedavno izazvao šok i nevericu zbog svog lica, kada se pojavio na košarkaškoj utakmici LA Dodgersa.

Nakon fotografija su mnogi zaključili da je preterao s podvrgavanjem tretmanima pomlađivanja.

Na temu njegovog izgleda oglasila se i Najla Raja, vrhunski estetski hirurg, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde. Ona je za Dejli Mejl objasnila u čemu se krije tajna njihovog novog izgleda.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - kazala je ova gospođa.

Video: Zašto Nikol Kidman ne voli Remija Maleka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    18. novembar 2021 | 22:49

    Da nije radila nista na licu i da je sacuvala koji kilogram vise, bila bi prelepa zena kakvu je pamtimo pre zahvata i gladovanja. Steta, nisu to neke godine.

  • Pp

    18. novembar 2021 | 23:07

    Nekad je bila prirodno lepa, sad je voštana nakaza bezizražajnog lica. "Estetski" hirurzi se ne mogu nazivati lekarima, to su plaćenički monstrumi.

  • Goran

    18. novembar 2021 | 23:45

    Nikol nemože od babe devojka, videćeš to na teži način nažalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA