≫ 

Sve bivše su bile bogatije, uspešnije i poznatije od njega: Ko je dečko kog sada ljubi Kim?

Pit je poznat kao ženskaroš kojeg vole poznate dame

  • 3
Pete Davidson, Pit Dejvidson, Kim Kardashian Kardašijan Foto: Profimedia/Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock Editorial/Jean-Baptiste Lacroix/AFP

Sve otkako se razvela od repera Kanje Vesta, Kim Kardašijan se nije povezivala ni sa jednim drugim muškarcem.

Pre par nedelja su se po prvi put počele širiti glasine koje su u međuvremenu potvrdile da ona izlazi sa Pitom Dejvidsonom.

Stend-up komičar je osim po svojima nastupima u SNL-u, prvenstveno poznat po zabavljanju s nizom žena koje su od njega zgodnije, bogatije i uspešnije.

Pit Dejvidson rođen je u Njujorku 16. novembra 1993. godine, sin je vatrogasca i školske medicinske sestre rođene u Irskoj.

Njegov otac bio je jedan od dežurnih vatrogasaca tokom terorističkih napada 11. septembra tokom kojih je izgubio život ostavivši svog 7-godišnjeg sina. Tragedija, koja je teško pogodila mladog Dejvidsona trajno je uticala na njegov život pa je priznao da se i danas bori s anksioznošću i povremenom depresijom.

Prva slavna devojka koju je Dejvidson imao bila je pevačka mega zvezda Arijana Grande. Ujedno je to bio i njegov najozbiljniji odnos jer se par i verio. Međutim, to je kratko trajalo, pevačica je raskinula nakon čega je komičar dugo i poprilično otvoreno i javno patio za njom.

Nakon toga su ga viđali s Kajel Kuočo iz "Teorije velikog prska", zatim Kate Bekinsejl, onda i s Kajom Gerber, ćerkom Sindi Krafod.

Osim ako nije reč o zavaravanju javnosti, dokazi govore u prilog tome da se sada viđa s najvećom američkom zvezdom - Kim Kardašijan.

Upravo tokom epizode SNL-a pao je prvi poljubac između Petea i Kim. Među brojnim drugim skečevima pripremili su i komičnu verziju Aladina i Jasmin na letećem tepihu, a naposetku su se i poljubili.

Nakon tog trenutka su se mediji raspisali o potencijalnim dubljim vezama između njih dvoje, a oni su im ubrzo dali i materijala za to.

Prošle nedelje su "uhvaćeni" tokom spoja na Knott’s Scary Farm, kalifornijskom tematskom parku za noć veštica. Tamo su išli na voz smrti, a dok su se spuštali su se držali za ruke.

Video: Kardašijanke padaju u zaborav: Majka poznatog košarkaša ima najzanosnije obline na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA