≫ 

Da, on je stvarno novi dečko Kim Kardašijan: Mnogi su i dalje potpuno zatečeni

Komičar i rijaliti zvezda uslikani su tokom šetnje dok su se držali za ruke, osmehivali i razmenjivali zaljubljene poglede

  • 1
Pete Davidson, Pit Dejvidson, Kim Kardashian Kardašijan Pit Dejvidson, Kim Kardašijan, Foto: Profimedia/Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock Editorial/Jean-Baptiste Lacroix/AFP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (41) i komičar Pit Dejvidson (28) zvanično su u vezi i više ne kriju da su zaljubljeni "do ušiju".

Iako se nije zvanično razvela od repera Kanjea Vesta, Kardašijanka je uplovila u vezu sa Pitom. Mediji su mesecima unazad nagađali o njihovoj romansi, a sada je sve jasno, kada su Kim i Pit uslikalikani u prisnom odnosu.

Komičar i rijaliti zvezda "uhvaćeni" su tokom šetnje dok su se držali za ruke, osmehivali i razmenjivali zaljubljene poglede, dan nakon Pitovog 28. rođendana koji su proveli zajedno.

Međutim, i pored onoga što vide na slikama, mnogi i dalje ne prihvataju ovu činjenicu. Ističu - on baš ne ide uz nju.

"Gledam, ali ne verujem", "Zatečen i šokiran, to sam", "Prelep nčin da potvrde vezu", "Ne skidaju osmeh sa lica, vidi se da su presrećni", "Prelep su par, nisam verovao da su zajedno, sada je sve jasno", "Ne znam kome su oni skladan par", "Jedva čekam Kanjeovu reakciju na Tviteru", "Predivni su", "Zaljubljeni su do ušiju", pomešani su komentari.

Podsetimo, nedavno, tokom epizode SNL-a pao je prvi javni poljubac između Pita i Kim. Među brojnim drugim skečevima pripremili su i komičnu verziju Aladina i Jasmin na letećem tepihu, a na kraju skeča su se i poljubili.

Nakon tog trenutka su se mediji raspisali o njihovoj romansi, a oni su im ubrzo dali i materijala za to. Prošle nedelje su "uhvaćeni" tokom dejta na Knott’s Scary Farm, kalifornijskom tematskom parku za noć veštica. Tamo su išli na voz smrti, a dok su se spuštali su se držali za ruke.

Inače, prva slavna devojka koju je Dejvidson imao bila je pevačka mega zvezda Arijana Grande. Ujedno je to bio i njegov najozbiljniji odnos jer se par i verio. Međutim, to je kratko trajalo, pevačica je raskinula nakon čega je komičar dugo i poprilično otvoreno i javno patio za njom.

Nakon toga su ga viđali s Kajel Kuočo iz "Teorije velikog prska", zatim Kate Bekinsejl, onda i s Kajom Gerber, ćerkom Sindi Krafod.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    22. novembar 2021 | 12:37

    Pa zanimanje sve govori😁 Zene vole duhovite momke, sve ove zene imaju novca na pretek.i normalno je da ih partner samo uveseljava i nasmije uz to je jako mlad. Samo sto ovaj ima raznih problema sa supstancama pa ne traje dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA