≫ 

Monika Beluči objavila sliku svoje naslednice i ljudi su zaslepljeni lepotom: "Ona je anđeo"

Slavna glumica ima dve ćerke, a starija Deva već krasi naslovnice magazina

  • 4
Deva Kasel Deva Cassel ćerka Monike Beluči, Monika Beluči Foto: Profimedia/Cobra Team /BACKGRID/Alfonso Jimenez/Shutterstock Editorial

Monika Beluči (57) objavila je na Instagramu fotografiju ćerke Deve Kasel (17), koju su ona i njen nekadašnji partner, glumac Vensan Kasel (55), dugo krili od očiju javnosti.

Lepa Deva odrastala je daleko od očiju javnosti, ali sada je već celom svetu dobro poznat njen lik.

Monikina naslednica sa 16 je započela karijeru modela i već je jasno da će u tome biti izuzetno uspešna jer, osim što je nasledila izgled od svoje predivne mame, postala je, baš kao i njena mama, zaštitno lice luksuznog modnog brenda "Dolce & Gabbana".

Ponosna majka Monika sada se na Instagramu pohvalila novim manekenskim uspehom svoje ćerke, koja je završila na naslovnici španskog izdanja poznatog modnog časopisa Glamour.

Glumica je podelila jednu fotografiju iz editorijala na kojoj Deva pozira s mačkom, a mnogi su ovu objavu komentarisali rečima da je sličnost među njima neverovatna.

"Ona je anđeo", "Iste ste", "Zaslepljena sam lepotom i nisam jedina", "Kakva lepotica, mogu da zamislim u kakvu će ženu da izraste", "Nestvarna lepota", neke su od reakcija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Inače, Monika i Vensan pored Deve imaju i mlađu ćerku Leoni (11).

Belučijeva i Kasel upoznali su se 1996. godine, dok su snimali film "Apartman". Venčali su se 1997, a razveli 2013. godine.

Monika je sada srećna u vezi sa 18 godina mlađim umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine.

Iza sebe ima još jedan propali brak, sa fotografom Klaudiom Basom, za kog se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije.

Vensan poslednje tri godine ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunaki, s kojom je 2019. godine dobio ćerkicu Amazoni.

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA