≫ 

Madona leži na krevetu, a grudi joj se vide: Da li je ovoga puta pokazala previše?

"Hoće li ova žena naprosto da nestane i prestane da nas smara", jedan je od komentara

  • 0
Madona Madona; Foto: Instagram/madonna

Kraljica popa, Madona, ponovo je na meti negativnih komentara, a ovoga puta razlog je njena poslednja objava na Instagramu.

Naime, ona je u poslednjoj objavi na Instagramu pored fotošopirane fotografije u mrežastim čarapama i vešu pokazala je grudi, te prekršila pravila ponašanja na popularnoj društvenoj mreži.

Iako su na većini fotografija grudi u prvom planu, svima je najviše zapao za oko jako loš fotošop i lice koje kao da je nasilno nalepljeno na telo.

Međutim, pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotografiju na kojoj je u kadru njena zadnjica dok leži ispod kreveta.

"Umesto što objavljuješ užasne fotografije mogla bi da se pozabaviš nekom kvalitetnom muzikom", "Samo jedno pitanje - zašto", "Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i d*pe", "Hoće li ova žena naprosto da nestane i prestane da nas smara", Blamaža", samo su neki od komentara na Instagramu.

Kraljica popa je ovaj set fotografija podelila i putem Instagram stori opcije i to uz poruku:

- Lepota bez svrhe… Je lepota bez vrline… Ali sve lepe stvari… Imaju ovu funkciju… Da uzbude gledaoce… Na uzvišenu misao… Slava svetu… To je dobra učitelj. Meri Oliver - napisala je Madona.


Madona je oduvek bila poznata kao neko ko nema kočnicu u javnim nastupima, i u tome je ostala dosledna, izgleda baš do samog kraja.

Video: Madona pokazala zadnjicu nakon ugradnje silikona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA