≫ 

Sjajan gest Džonsona: Besplatne ulaznice i tekila, lični automobil za jednog fana

Glumca je posebno dirnula životna priča jednog fana za kojeg je pripremio poseban poklon

  • 1
Dvejn Džonson

Dvejn Džonson / Foto: Tanjug/AP

Nije tajna da je Dvejn Džonson (49) velikodušan prema svojim fanovima, a njegov najnoviji gest izmamio je suze na oči jednog od njegovih obožavatelja.

Slavni glumac održao je specijalnu projekciju svog novog filma "Crveno obaveštenje" u Los Anđelesu, počastivši obožavaoce besplatnim ulaznicama i sopstvenom tekilom.

Pored toga, imao je posebno iznenađenje za gledaoca Oskara Rodrigeza, poklonivši mu svoj lični automobil, kako bi mu se zahvalio za sve dobro što je učinio.

- Danas je bio dobar dan. Srećan Božić i uživajte u svom novom autu. Pozvao sam navijače na specijalnu projekciju i želeo sam da uradim nešto kul za sve njih. Besplatne karte, sve besplatno i odličan provod u bioskopima – dodao je on.

On je objasnio da je želeo da uradi nešto "veliko" i "nezaboravno" za jednog od prisutnih navijača, Oskara, i dodao da je želeo da mu pokloni "porše tajkan" koji je vozio u novom filmu, ali kompanija "porše „nije dozvolila.

Umesto toga, odlučio je da donira svoj lični auto i na projekciji je prikupio što više informacija o svima, pre nego što se odlučio za Oskara, čija ga je priča dirnula.

- Ona se brine o svojoj 75-godišnjoj mami. Lični trener. Vođa u svojoj crkvi. Pruža podršku i obezbeđuje obroke za žene žrtve porodičnog nasilja. Ponosan i skroman veteran mornarice. Ljubazno ljudsko biće - rekao je za Oskare.

Video: Dvejn Džonson u novom Holivudskom ostvarenju - Rampejdž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA