≫ 

Kanje se nada pomirenju sa bivšom, a ona ima dečka: Bog će opet spojiti Kim i mene

Reper je prokomentarisao njihov brak i izneo niz izjava kojim je podgrejao priče da pati za bivšom suprugom

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest

Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan nedavno je uslikana sa novim dečkom, komičarem Pitom Dejvidsonom, a čini se da njen bivši suprug Kanje Vest želi da se vrati kući i pomiri sa njom.

Iako se Kim od razvoda ne ponaša kao tužna razvedena žena, čini se da Kanje ima problem sa njenom novom vezom. Reper je prokomentarisao njihov brak i izneo niz izjava kojim je podgrejao priče da pati za bivšom suprugom.

- Bog želi da vidite da se sve može da se iskupi. U svim ovim vezama, pravili smo greške. Ja sam pravio greške. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču. Ako neprijatelji mogu da razdvoje "Kimye" (KIm i Kanje), milioni drugih porodica će da vide da je OK ako se razdvoje… - rekao je Kanje.

- Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje će da pobeđuje, opet spoji "Kimye", milioni porodica će time da budu nadahnuti i videće da mogu da prevaziđu razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Gučijevu prodavnicu - dodao je Vest za Page Six.

Podsetimo, Kim i Pit nedavno su uslikanu u prisnom odnosu, dok su se šetali, zaljubljeno gledali i osmehivali, ali i držali za ruke. Iako zvanično nisu potvrdili vezu, jasno je da su ludo zaljubljeni.

Inače, nedavno, tokom epizode SNL-a pao je prvi javni poljubac između Pita i Kim. Među brojnim drugim skečevima pripremili su i komičnu verziju Aladina i Jasmin na letećem tepihu, a na kraju skeča su se i poljubili.

Nakon tog trenutka su se mediji raspisali o njihovoj romansi, a oni su im ubrzo dali i materijala za to. Prošle nedelje su "uhvaćeni" tokom dejta na Knott’s Scary Farm, kalifornijskom tematskom parku za noć veštica. Tamo su išli na voz smrti, a dok su se spuštali su se držali za ruke.

Video: Kim lopov, morbidne oči, zlatni vitez, mač i šiške ispod miške: Najbizarniji stajlinzi sa Met Gale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA