≫ 

Svi pričaju o tome koliki je car Kim Kardašijan ispala prema nepoznatom čoveku u restoranu

Oduševljeni čovek fotografije je podelio na svom Instagram profilu

  • 0
Kim Kardashian, Pete Davidson, Kardasijan Kim i Pit / Foto: Profimedia/Backgrid USA/Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID

Holanđanin Pol Barevejk zatekao se u proteklim danima u Los Anđelesu, a tokom doručka u jednom hotelu doživeo je to da sedne pored, ni manje ni više, Kim Kardašijan i njenog novog dečka Pita Dejvidsona!

- Razgovarao sam s mamom na telefon i shvatio da desno od mene sedi Pit. Onda sam se zapitao - s kim to on priča? Jer, upućen sam u najnovije tračeve... Kad shvatim - to je Kim Kardašijan! - ispričao je Pol za "People".

Rešio je da probije led i pokaže Kim Kardašijan neke selfije koje je nešto ranije "opalio" ispred radnje njenog brenda SKIMS. Zamolio ju je za fotografiju, a ona je najnormalnije pristala, dok ih je fotkao - Pit.

Potom je i njenog dečka zamolio za fotku, a i on je pristao.

Oduševljeni Pol fotografije je objavio na svom Instagram profilu, a vest o tome koliko su se Kim i Pit normalno poneli preneli su najveći svetski mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Paul Barewijk 🤹 (@paulbarewijk)

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA